da-DK
1634477362402
https://www.r2n.dk/
Empire Copenhagen København S

Hos Empire Copenhagen på Amager får du en helt særlig smagsoplevelse i hyggelige omgivelser. Prøv deres kød "On the Stone" eller deres populære "Empire Burger". Book hér og få rabat på hele regningen i aften!

1

Reservér et bord:

%
Reservér

* Rabat er på hele regningen.

currentBookings

Info


Beliggenhed
Empire Copenhagen ligger på Amagerbrogade i et hyggeligt hus.
Her er du ikke langt fra Indre By i København, hvis du vil udforske Københavns smukke gader i forbindelse med dit besøg.

Adresse: Amagerbrogade 215, 2300 København S

Atmosfære
Empire Copenhagen er for nylig flyttet til Amager, hvor de har overtaget nogle charmerende lokaler i en af de bydele, der har udviklet sig mest de seneste år. Atmosfæren i restauranten er uformel og der er plads til både den store familie, firma-festen og en romantisk middag for to.

Ambitionen er at skabe et miljø, hvor spisning bliver en oplevelse med hensyn til både den visuelle og kulinariske service.

I de varme måneder, når solen sniger sig frem, kan man nyde sin mad i den dejlige gårdhave. hvor de har ca. 30 siddepladser.
Indenfor mødes du af den hyggelige indretning med rødbrune murstensvægge, sorte lædersofaer og mørke træborde.

Maden
Køkkenet hos Empire Copenhagen finder sin inspiration på flere forskellige kontinenter. På menukortet finder du derfor både sliders med bøf og løg, eksotisk libanesisk Tabouleh-salat, asiatiske sprøde wontons og bao buns samt det bedste kød fra forskellige verdensdele.

Noget af det folk taler om, når de har besøgt Empire Copenhagen er deres bøffer, som servers ‘On The Stone’ - en varmesten der kommer på bordet, så du kan stege dit kød færdigt. Desuden er husets burger 'Empire Burger' og den hemmelige hjemmelavede burgerdressing et populært valg. Der serveres også et udvalg af vegetariske, veganske og glutenfrie alternativer.

Andet
Empire Copenhagen har også en bar, som mixer lækre cocktails. De er kølige og funky med respekt for gamle dyder. Nyd en cocktail, som den perfekte start på middagen.

Faciliteter
  • Vegetarretter
  • Bar
  • Pladser udenfor
Køkken
Asiatisk, café, steakhouse

Åbningstider
Man til Lør: 17:00 - 23:00
Søn: 17:00 - 22:00

Prisleje
Forret: 45 - 55 Kr.
Hovedret: 115 - 375 Kr.
Dessert: 45 - 75 Kr.

Siddepladser
50 inde / 30 ude

Kort


Anmeldelser

Henter anmeldelser

Kundeudtalelser

"Første gang jeg benytter R2N og det virker perfekt. Tak." Sven (København K)

"Et rigtig godt koncept. Med god oversigt over mange forskellige restauranter og godt med..." Diana Merlung (Klemensker)

"Jeg er vild med konceptet." Vibeke (Frederiksberg)