en-GB
1717308253576
https://www.r2n.dk/
Krebsegaarden København K

Når mad og kunst går i et. Lad sanserne forkæle hos Krebsegaarden i Studiestræde.

1

Book a table:

%
Book

* Discount on the entire bill

currentBookings

About


Location
Du finder Krebsegaarden i Københavns hyggelige latinerkvarter. Den centrale beliggenhed gør restauranten til et oplagt valg uanset dit ærinde i indre by. Bygningen er fra 1803, og charmen er uden sidestykke.

Address: Studiestræde 17, 1455 København K

Atmosphere
Udover den åbenlyse charme og stemning, som en bygning med så meget historie kan tilbyde, vil du opleve en personlig og passioneret betjening udover det sædvanlige. Her bliver der gået op i at præsentere mad og vin ordentligt, og køkkenet leverer på højt niveau.
Krebsegaarden er dog ikke kun mad - det er også kunst. Galleri Krebsen ligger i baggården, og restaurantens menu afspejler det aktuelle tema for udstillingen i galleriet. Derfor kan det anbefales at kigge ind forbi galleriet før middagen.

The food
Krebsegaardens menukort er enkelt og skifter i takt med, at Galleri Krebsen udstiller en ny kunstner. Der er typisk 3-4 forretter, hovedretter og desserter at vælge mellem. Man kan også gå "all in" og prøve Krebsegaardens 'Taster Menu', hvor hele bordet kan komme godt rundt i flere af retterne og få en helt særlig oplevelse. Betjeningen kan til enhver tid råde og vejlede i forhold til vinvalg. Der er nemlig tænkt nøje over, hvordan mad og vin bedst supplerer hinanden.

Others
Restauranten ligger i Top 10 på Tripadvisor (januar 2023) og top 5 hos Dinnerbooking i 2022.

Cuisine
Gourmet, International

Opening hours
Monday: closed
Tuesday to Saturday: 18:00 - 22:00
Sunday: closed

Price range
Starters: 110 Kr.
Main course: 200 - 270 Kr.
Dessert: 105 - 155 Kr.

Seatings
40 inside / 0 outside

Map


Testimonials

"Fed fed app. Takker mange gange :-)" Lasse Sørensen (København NV)

"Min kone og jeg anvender R2N næsten hver eneste gang vi skal ud at spise. Rigtig godt koncept." (Kokkedal)

"Godt og nemt koncept. Rart at man selv kan sammensætte menuen." Allan Nielsen (Vanløse)