en-GB
1623769505013
https://www.r2n.dk/
Café Nöa’h København S

Få en lækker café-oplevelse på Islands Brygge. Café Nöa'h er klar med både brunch, frokost- og aftenretter - alle af sunde friske råvarer. Bestil bord via R2N og få rabat på både mad og drikke.

1

Book a table:

%
Book

* Discount on the entire bill

currentBookings

About


Location
Café Nöa’h ligger unikt placeret på Havnevigen, lige ved den nye strand. Det er let at komme til caféen både på cykel og via bus 250S, som stopper lige i nærheden.

Address: Viggo Kampmanns Plads 5, 2300 København S

Atmosphere
Hér er tale om klassisk café-hygge både ude og inde. Indretningen er moderne og stemningen afslappet. Der er en hyggelig udsigt til vandet og den lokale stemning på kajen.

The food
Hos Nöa'h kan man få stillet sulten og forkælet sine smagsløg hele dagen. De serverer både morgenmad, brunch, frokost og aftensmad. Uanset om du bare skal have en hurtig frokost, eller om der skal hygges med vennerne over et måltid mad, er Café Nöah klar med en god oplevelse. Alle retter lever op til konceptet om sunde og friske råvarer.
Det er særligt deres burger og brunch, som får ros i anmeldelser, og der er selvfølgelig også en børnemenu til de mindste.

Facilities
  • Vegetarian dishes
  • Live music
  • Children's menu
  • Seats outside
  • Brunch
Cuisine
Café, tapas, lunch items

Opening hours
Monday to Sunday: 11:00 - 22:00

Price range
Starters: 32 - 55 Kr.
Main course: 149 - 239 Kr.
Dessert: 54 - 55 Kr.

Seatings
70 inside / 50 outside

Map


Reviews

Loading reviews

Testimonials

"Godt koncept med rabat på HELE regningen ??" May-Britt (Vanløse)

"Super app. Har brugt den adskillige gange og anbefaler den til andre. App'en gør det enkelt og..." Jesper (København K)

"Vi har som altid glæde af at bruge et restaurantbesøg vis R2N" VagnMørup (Frederiksberg)