da-DK
1544609195113
https://www.r2n.dk/

Sidst opdateret: 03-05-2018

Version 2.57

BESKYTTELSE AF PERSONDATA OG COOKIE POLITIK – Restaurant 2 Night ApS (R2N)

Dataansvarlig

R2N er dataansvarlig i overensstemmelse med den danske persondatalov og EU's persondataforordning, kaldet General Data Protection Regulation (GDPR), herefter blot kaldet "persondataloven". R2N er dataansvarlig, både i relation til registrering af data direkte, og automatisk indsamlet data, på www.r2n.dk og mobilapplikationen "R2N" til iPhone og Android, herefter blot kaldet R2N's platforme.

Kontaktoplysninger på dataansvarlig:

Restaurant 2 Night ApS
Frederiksberggade 2, 5. sal
1459 København K
CVR-nr.: 32295401
Tlf.: 30 95 00 29

R2N's PERSONDATA OG COOKIE POLITIK

Først og fremmest skal du vide, at R2N lægger stor vægt på, at du er tryg ved at være bruger hos os.

Derfor behandler vi de oplysninger, du giver os, og som vi indsamler om dig i forbindelse med din brug af R2N's platforme, ansvarsfuldt, med respekt for dit privatliv- og naturligvis i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataloven.

Du kan altid øverst i vores persondata- og cookiepolitik se, hvornår politikken sidst er opdateret og/eller ændret.

1. Hvilke oplysninger indsamler R2N og hvad bruges de til?

1.1 Oplysninger i forbindelse med din oprettelse som bruger på R2N's platforme

Vi registrerer de oplysninger (navn, mobilnummer, email) du selv angiver ved indtastning, i forbindelse med oprettelse af bruger på R2N's platforme. Vi registrerer også din indtastede kode, men denne lagres krypteret, så vi kan ikke se den.

Vi gemmer dine personlige oplysninger for at kunne administrere og betjene dig som bruger ifm. bestilling af restaurant- og cafébesøg, herefter "restaurantbesøg", via vore platforme.

1.2 Oplysninger om dine restaurantbesøg via R2N platformene

R2N registrerer følgende oplysninger, om de restaurantbesøg du har fortaget gennem vores platforme:

  • Tid, dato, antal personer, restaurant, booking tidspunkt, rabat
  • Platform du booker via
  • Antal gange du har benyttet platformen
  • Om reservationen bliver godkendt eller annulleret af restauranten
  • Om du møder op eller ej

Vi registrerer også postnummeret på den første restaurant du booker på, hvilket knyttes op på din R2N profil, som du både kan se og ændre.

Vi registrerer disse oplysninger, for at kunne administrere og betjene dig som bruger, samt kunne give dig bedre automatiserede restaurantforslag på platformene og via vores nyhedsmail, ift. dine registrerede præferencer.

1.3 Oplysninger ifm. anmeldelser via R2N platformene

Du har som bruger mulighed for at skrive anmeldelser af dine restaurantbesøg som så publiceres på R2N's platformene. Du vælger selv om du som forfatter bare skal stå med fornavn, eller om hele navnet skal vises.

I denne forbindelse registrerer R2N følgende oplysninger:

  • Selve anmeldelsen og brugeren der har skrevet den
    • Registreres for at kunne vise anmeldelsen på vores platforme og give dig mulighed for at dele anmeldelsen på sociale medier
  • Samlet bedømmelse og bedømmelse af specifikke områder
    • Registreres for at kunne bedømme de specifikke restauranter og vise dette på vores platforme, samt som information til de specifikke restauranter.
  • Om rabatten blev husket i første omgang, eller du skulle spørge efter den
    • Registreres for at kunne lave statistik på om enkelte restauranter er for dårlige til at huske rabatten og herved have et grundlag for at kontakte dem ift. forbedring
  • Hvad den samlede regning blev og om der blev givet drikkepenge
    • Registreres for at kunne vise brugerne deres samlede besparelse, samt give restauranterne indsigt i hvor mange penge R2N brugerne bruger i deres restaurant.
  • Om du vil benytte R2N igen
    • Registreres for at kunne føre statistik over dette vigtige område.
  • Om du igen vil besøge, samt anbefale den specifikke restaurant
    • Registreres for at kunne føre statistik over området, samt kunne give dig bedre automatiserede restaurantforslag.
  • Kommentar til den specifikke restaurant
    • Kommentar til den specifikke restaurant
  • Kommentar til R2N
    • Registreres for at yde bedre service overfor vores brugere, og kunne besvare evt. spørgsmål.
  • Om du deler anmeldelsen på Facebook
    • Registreres for at kunne lave statistik på om funktionen er gavnlig.

1.4 Oplysninger om automatiseret dataindsamling på www.r2n.dk

Oplysninger, om hvilke dele af hjemmesiden www.r2n.dk der benyttes mest og hvordan, registreres i både logfiler, heatmaps og optagelser af brugernes adfærd, som gemmes sammen med brugerens IP-adresse, styresystem, sprog, tid/dato og hvilken "enhed" der blev benyttet (computer, smartphone, tablet, mv.).

Oplysningerne bruges udelukkende i forbindelse med videreudvikling og fejlsøgning på hjemmesiden, således at den optimeres efter kundernes behov og fejl bliver rettet hurtigt.

1.5 Oplysninger om din lokation

Når du benytter R2N platformene indsamler vi information om din lokation, hvis du har givet tilladelse til at enheden sender disse informationer, under dine "privatlivsindstillinger".
Vi registrerer disse oplysninger, for at have muligheden, for at vise dig din lokation på kort, udregne afstanden til restauranterne, samt sende dig relevante push meddelelser med restauranttilbud nær dig, når du bevæger dig ind i såkaldte push geozoner.
Du kan til enhver tid ændre dine privatlivsindstillinger på din enhed, så du ikke længere deler din lokation med os. Du skal dog være opmærksom på, at det vil påvirke funktionaliteten af vores platforme.
Hvis du har spørgsmål angående privatlivsindstillingerne på din enhed, foreslår vi, at du tager kontakt til fabrikanten.

1.6 Cookies

Der benyttes cookies på R2N platformene til forskellige formål som du kan læse om her.

Hvad er en cookie?

En cookie er en lille tekst-fil, som gemmes i din browser. I apps kaldes de dog ofte for "identifikatorer", men fungerer overordnet på samme måde. Derfor vil vi i denne politik refererer til alle disse teknologier som "cookies" og computere, smartphones, tablets mv., som "enheder".

Cookies kan mange ting, men på vores platforme holder de bl.a. styr på, hvad der sker under dit besøg og kan genkende din enhed. Hvis du fx ved en fejl forlader r2n.dk midt i en reservation, har hjemmesiden gemt det du var i gang med, så det er nemmere for dig at færdiggøre reservationen.

En cookie er på ingen måde farlig for din enhed.

Hvad benytter R2N cookies til

Vi benytter cookies til; Platformens generelle funktionalitet, Statistik og sporing samt markedsføringsformål. Disse formål vil vi overordnet gennemgå og længere nede kan du finde en komplet liste over de cookies vi benytter på R2N platformene

Platformens generelle funktionalitet
  • Huske om du er logget på din R2N profil
  • Huske dine valg og u-gennemførte reservationer
  • Huske ikke at vise pop-ups igen efter de er lukket
  • Give dig relevante restaurantforslag
Statistik og sporing på platformene

Vi benytter os af cookies til at måle trafikken, altså hvor mange der besøger vores platforme, og hvordan besøgende interagerer. Til dette formål benytter vi os af tredjeparterne, Google Analytics, hotjar.com og Smartlook.com.

Markedsføring

Det er vigtigt at vide om markedsføringen virker. Derfor benytter vi os også af cookies for at måle fx Facebook, nyhedsbreve (ubivox) og Google adwords-kampagners effektivitet

Nedenunder kan du se en komplet liste over cookies på vores platforme.

NavnUdbyderFormålPlatformUdløb
e9e123fb2933244f327efb3681b2539c R2N Bruges til at huske besøgendes valg af sprog Web Session
r2nfirsttime R2N Bruges til at huske om en besøgende, har fået en given popup. For ikke at belemre den besøgende med den samme popup igen Web 1 Måned
exit_popup R2N Bruges til at huske om en besøgende, har fået en given popup. For ikke at belemre den besøgende med den samme popup igen Web 5 dage
cookieconsent_status2 R2N Bruges til at huske om brugeren har godkendt R2N's brug af cookies, så vi kan fjerne banneret der informerer om det Web 1 år
entrypage R2N Bruges til at huske hvilken side en besøgende først er kommet ind via Web 1 dag
__utma
__utmb
__utmc
__utmt
__utmz
_ga
Google Analytics At samle information omkring brugeren der browser hjemmesiden, for at finde ud af grunden til deres besøg og andet lignende statistisk data. Navne, efternavne og addresser som brugeren forbinder fra bliver ikke opfanget Web Blandet
__cfduid
__zlcmid
__zpriv
__zlcid
Zopim Zopim gør us i stand til at live-chatte med besøgende, for at løse vores brugeres problemer hurtigt Web Blandet
SL_C_23361dd035530_KEY
SL_C_23361dd035530_SID
SL_C_23361dd035530_VID
R2N Uklassificeret Web 2 År
mid
rur
Instagram Uklassificeret Web 20 År
Session
csrftoken Instagram Bruges af Instagram til at undgå, at sider som R2N misbruger besøgendes Instagram-konti Web 1 År
bcookie
bscookie
linkedin_oauth_77em337vznrbc4
linkedin_oauth_77em337vznrbc4_crc
lang
lidc
visit
LinkedIn Anvendes som en del af et websites sociale media plugins. Web Blandet
fr Facebook Anvendes af Facebook til at levere forskellige reklame-tjenester, herunder realtids-bud fra tredjeparts-annoncører. Web 3 Måneder
smartlookCookie Smartlook Smartlook bruges til at analysere om, om besøgende er stødt ind i UX problemer Web Session

Dit samtykke gælder for alle R2Ns platforme.

Fjern browser cookies

Du kan ganske nemt fjerne browser cookies igen, men du skal være opmærksom på, at du risikere at platformene ikke vil fungere korrekt. Du kan læse en vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

Fjern app cookies / identifikatorer

Dit styresystem på din smartphone har muligvis en indstilling som gør at du kan fravælge at give informationer og stadig benytte R2N app'en, denne kaldes ofte "opt-out".
Du kan finde mere information i din instruktionsbog til din smartphone, eller ved at søge på nettet.

1.7 Google Analytics

R2N anvender Google Analytics til at analysere brugen af platformene. Dette sker med henblik på at optimere platformene og gøre dem mere brugervenlige. I den sammenhæng anvendes bl.a. cookies til at føre statistik over antallet af brugere, tidsforbrug på hjemmesiden, samt hvilke undersider der besøges.

For at kunne varetage denne funktion sætter Google også cookies på din enhed.

Den anvendte IP-adresse videregives, i forbindelse med Google Analytics' målinger, til Google. Se ovenfor i punkt 1.5, hvordan du undgår disse cookies.

Du kan også fravælge generelt at indgå i Google Analytics målinger. Se nærmere her: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

2. Hvem har adgang til persondata?

Medarbejdere i R2N, der har til opgave at betjene dig som kunde og behandle dine oplysninger, har adgang til de indsamlede persondata. Disse medarbejdere har kun adgang til at se og bruge dine oplysninger i det omfang dette er nødvendigt for at betjene og administrere dig som kunde eller for at overholde gældende lovgivning.

R2N videregiver alene oplysninger til restauranter vi samarbejder med ifm. reservationer på vore platforme og i overensstemmelse med det af dig afgivne samtykke.

Personoplysninger der videregives er: Navn, mobiltelefonnummer

Oplysninger om reservationen: Tid, dato, antal personer, rabat og om der er tilknyttet en firmaaftale (Business Class).

3. Overvågning

R2N foretager overvågning af brugernes brug af platformene, for at sikre at brugsvilkårene overholdes, og for at forhindre snyd ift. rabatten.

4. Hvordan og hvor længe opbevarer vi oplysninger om dig?

Ifølge lovgivningen, herunder persondataloven, skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger i cloud IT-systemer med kontrolleret og begrænset adgang, og på servere som er placeret i særligt sikrede lokaler hos IBM Amsterdam.

Oplysninger om dig som kunde, som specificeret i punkt 1.1, 1.2 og 1.3, gemmes så længe, det er nødvendigt for at administrere dig som kunde, eller i øvrigt for at overholde gældende lovgivning, herunder betalingstjenesteloven, hvidvaskloven, bogføringsloven og persondataloven.

Dette indebærer at;
  • Dine angivne brugeroplysninger og oplysninger om dine restaurantbesøg gennem vores platforme, gemmes så længe at du er aktiv bruger hos R2N, da de er nødvendige for at administrere dig som kunde. Inaktive brugere slettes efter 5 år, hvorefter de er nødsaget til at registrere sig på ny, hvis de ønsker at benytte R2N platformene.
  • Dine restaurantanmeldelser, hvis du har skrevet nogle, gemmes så længe at det tjener det formål hvorved at oplysningerne er indsamlet. Dette vil typisk være så længe restauranten samarbejder med R2N.
  • Automatisk indsamlede oplysninger slettes senest efter 38 måneder, da det vurderes at det her ikke længere tjener det formål, som det var indsamlet til. Hos de fleste af vores tredjeparts databehandlere sker denne sletning i øvrigt helt automatisk.

Husk, at du altid har "retten til at blive glemt". Hvis du vælger at slette din R2N brugerprofil via vores platforme, bliver du omgående slettet fra vores systemer, og er ude af enhver backup efter 30 dage.

5. Ændringer af denne persondata- og cookiepolitik

Denne persondata- og cookiepolitik kan ændres.

Du kan altid øverst i denne persondata- og cookiepolitik se, hvornår politikken sidst er opdateret og/eller ændret. I tilfælde af væsentlige ændringer, vil dette blive oplyst ved en synlig meddelelse på vores platforme.

6. Dine rettigheder

Som registreret bruger hos R2N har du i henhold til persondataloven ret til indsigt i, hvilke oplysninger der er registreret om dig.

Hvis de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, kan du kræve disse data berigtiget, slettet eller blokeret.

Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til behandlingen af personoplysninger. Du skal dog være opmærksom på, at vores behandling i langt de fleste tilfælde er nødvendig, for at du kan være bruger hos R2N, og vi kan betjene dig.
Ved at logge ind på www.r2n.dk kan du hurtigt selv få et overblik over de fleste data, der er registreret om dig, fx brugeroplysninger og dine restaurantbesøg.

Hvis du har yderligere spørgsmål til, hvilke oplysninger R2N har registreret om dig, og hvordan de bliver behandlet, kan du rette henvendelse til:

R2N Support,
Tel 3095 0029

Via kontak-formular på www.r2n.dk

Via e-mail til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Eller pr. brev til:
Restaurant 2 Night ApS
Frederiksberggade 2, 5. sal
1459 København K

7. Klager over informationsindsamling og -anvendelse

R2N (som dataansvarlig) er underlagt persondatalovens bestemmelser om behandling af personlige oplysninger. Persondataloven administreres af Datatilsynet.

Oplever du en krænkelse af dit privatliv under brug af R2N's platforme, eller ved anden interaktion med R2N, kan du klage til Datatilsynet over R2N's praksis.

Datatilsynets kontaktoplysninger fremgår nedenfor:

Datatilsynet
Borgergade 28, 5.
1300 København K
Telefon: 33 19 32 00
Fax: 33 19 32 18
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. www.datatilsynet.dk

Kundeudtalelser

"Godt koncept. Vi får prøvet nye steder i København. Hilsen Geert" Geert (Roskilde)

"Godt koncept - Tak for rabatten :)" Morten (Rungsted Kyst)

"Fantastisk koncept, der virker." Ingrid (København K)