en-GB
1721776457964
https://www.r2n.dk/
Café Nöa’h København S

Velkommen til Café Nöa’h – din lokale oase på Islands Brygge, smukt beliggende ved Havnevigen. Læn dig tilbage og nyd alt fra brunch til aftensmad samt friskbrygget kaffe og friske smoothies i afslappende omgivelser.

1

Book a table:

%
Book

* Discount on the entire bill

currentBookings

About


Location
Café Nöa’h ligger unikt placeret på Havnevigen, på den sydlige del af Islands Brygge. Du kan let komme til caféen på cykel og via bus 250S, som stopper lige i nærheden.

Address: Viggo Kampmanns Plads 5, 2300 København S

Atmosphere
Hos Café Nöa'h kan du opleve klassisk café-hygge både inde og ude. Caféen er perfekt placeret lige på havnevigen, hvilket giver dig en smuk udsigt over vandet.

Indretningen er lys og moderne, og stemningen er afslappet café-stemning, der passer både til brunch, en god frokost eller en aften med vennerne.

The food
Uanset om du bare skal have en hurtig frokost, eller om der skal hygges med vennerne over et måltid mad, står Café Nöa'h klar til at give dig en god oplevelse.

Café Nöa’h tilbereder maden fra bunden med sæsonens bedste råvarer. Er det en brunch, der frister, sammensætter du selv din brunchmenu med dine favoritretter.

Til frokost er der populære håndmadder med et ny-nordisk twist og klassiske café-retter. Aftenmenuen byder bl.a. på Fish n’ Chips og Ribeye Steak.

Facilities
  • Vegetarian dishes
  • Live music
  • Children's menu
  • Seats outside
  • Brunch
Cuisine
Café, lunch items, burger

Opening hours
Monday to Sunday: 11:00 - 22:00

Price range
Starters: 59 - 79 Kr.
Main course: 165 - 329 Kr.
Dessert: 49 - 89 Kr.

Seatings
70 inside / 50 outside

Map


Reviews

Loading reviews

Testimonials

"Tak fordi I indhenter tilbud på div. restauranter. Vil helt klart checke ind hos jer igen, inden..." Helene (Charlottenlund)

"Holder meget af R2N og bruger det næsten altid når vi går ud og spiser." Mette (København S)

"Glade for vi ved hjælp af denne app fandt en ny yndlingsrestaurant." Louise (Greve)