en-GB
1701812409062
https://www.r2n.dk/
Café Nöa’h København S

Velkommen til Café Nöa’h – din lokale oase på Islands Brygge, smukt beliggende ved Havnevigen. Læn dig tilbage og nyd alt fra brunch til aftensmad samt friskbrygget kaffe og friske smoothies i afslappende omgivelser.

1

Book a table:

%
Book

* Discount on the entire bill

currentBookings

About


Location
Café Nöa’h ligger unikt placeret på Havnevigen, lige ved den nye strand. Du kan let komme til caféen på cykel og via bus 250S, som stopper lige i nærheden.

Address: Viggo Kampmanns Plads 5, 2300 København S

Atmosphere
Hos Café Nöa'h kan du opleve klassisk café-hygge både inde og ude. Caféen er perfekt placeret lige på havnevigen, hvilket giver dig en smuk udsigt over vandet.

Indretningen er moderne og stemningen afslappet. Indenfor er caféen indrettet i lyse farver og med flotte planter. Betjeningen er venlig og imødekommende.

The food
Uanset om du bare skal have en hurtig frokost, eller om der skal hygges med vennerne over et måltid mad, står Café Nöa'h klar til at give dig en god oplevelse.

Om det er brunch, frokost eller en god middag du er i humør til, er det muligt hos caféen, som forkæler med gode smagsoplevelser, lavet af sunde og friske råvarer, hele dagen.

Facilities
  • Vegetarian dishes
  • Live music
  • Children's menu
  • Seats outside
  • Brunch
Cuisine
Café, lunch items, burger

Opening hours
Monday to Sunday: 11:00 - 22:00

Price range
Starters: 59 - 79 Kr.
Main course: 149 - 299 Kr.
Dessert: 69 - 79 Kr.

Seatings
70 inside / 50 outside

Map


Reviews

Loading reviews

Testimonials

"Jeres koncept virkede til punkt og prikke!" Helle (Brønshøj)

"Enkelt at bruge Godt, når lysten kommer over en uplanlagt" Peter Baungård Sørensen (København Ø)

"Det er første gang, jeg har prøvet Restaurant 2 Night, men det er ikke sidste. Næste gang jeg..." Lena Pedersen (Frederiksberg)