en-GB
1721782250746
https://www.r2n.dk/
Café Emil Holte

Café Emil har et slogan; “En bid af noget bedre”, og er det perfekte afbræk fra shopping i Holte Midtpunkt. Der serveres velsmagende retter for enhver smag uden at pengepungen skal tømmes.

1

Book a table:

%
Book

* Discount on the entire bill

currentBookings

About


Location
Café Emil er beliggende på Holtes mest velkendte indkøbssted - nemlig Holte Midtpunkt, hvor du finder en bred vifte af butikker.

Address: Holte midtpunkt 23, 2840 Holte

Atmosphere
Betjeningen hos Café Emil er personlig og opmærksom - og du er altid sikret et smil! I den charmerende café byder de dig velkommen med åbne arme og en varm atmosfære, som vil få dig til at føle dig hjemme med det samme.

Caféen tilbyder en hyggelig og afslappet atmosfære - perfekt til familier, og priserne sætter ikke dybe spor i pengepungen. De har børnevenlige faciliteter og viser sportsbegivenheder på storskærm.

The food
Både til frokost og aften kan du finde et spændende udvalg på menuen, som vil friste enhver. Uanset om du er til højtbelagt smørrebrød, en lækker burger, en saftig bøf af oksemørbrad eller en sprød salat med friskbagt brød og smør, så kan du finde det hos Emil.

Facilities
  • Children's menu
  • Seats outside
Cuisine
Café, sandwiches (danish), burger

Opening hours
Monday to Saturday: 10:00 - 22:00
Sunday: 10:00 - 19:30

Price range
Starters: 119 - 129 Kr.
Main course: 129 - 199 Kr.
Dessert: 70 - 95 Kr.

Seatings
60 inside / 15 outside

Map


Reviews

Loading reviews

Testimonials

"Dejligt koncept, der giver en udfordringer til at sprige ud i nye valg af restuationsbesøg." Gitte Jandoria (København K)

"Super smart - ny bruger, men fortsætter." Maria (Hellerup)

"Godt koncept som gør at vi finder restauranter, vi ellers ikke ville finde. Og til restauranternes..." Merete (København V)