en-GB
1597489895322
https://www.r2n.dk/
Dubrovnik København K

Hos Dubrovnik i indre by er køkkenet en god forening af klassisk og moderne kogekunst. Inspirationen stammer fra Balkan. Book hér og få rabat på hele regningen i aften!

1

Book a table:

%
Book

* Discount on the entire bill

currentBookings

About


Location
Restaurant Dubrovnik er en gammel familierestaurant beliggende i indre by - kun et stenkast fra Tivoli, Strøget og Hovedbanegården.

Address: Studiestræde 32, 1455 København K

Atmosphere
Hos Dubrovnik ønsker de at skabe rammerne for en afslappet middag i autentiske rammer. Stemningen i restauranten beskrives af deres stamgæster som hyggelig, og betjeningen stræber de efter at gøre både personlig og nærværende.

The food
Restaurantens køkken er en god forening af klassisk og moderne kogekunst - inspireret af Balkan lande. "Hvis Balkan kan opleves gennem smagsløgene, så findes Balkan også‚ nemlig i Studiestræde 32".

I køkkenet bruges kun udvalgte råvarer af bedste kvalitet. Det samme gælder deres udvalg af vine. De har sammensat et vinkort med bredt udvalg af druetyper, der repræsenterer Balkan og andre spændende lande.

Facilities
  • Vegetarian dishes
  • Bar
Cuisine
Other European, mediterranean

Opening hours
Monday to Sunday: 17:00 - 24:00

Price range
Starters: 62 - 89 Kr.
Main course: 145 - 225 Kr.
Dessert: 62 - 65 Kr.
Menu: 219 - 249 Kr.

Seatings
50 inside / 0 outside

Map


Reviews

Loading reviews

Street view


Testimonials

"Jeg bliver gladere og lgadere for konceptet, da der også er helt aktuelle anmeldelser så man..." Søren Carlsen (København Ø)

"Har netop fået øjnene op for r2n, det er både godt at man får rabat, men det er lige så godt..." Line Nørregaard (København S)

"Dejligt med de rabatter så bliver der råd til at gå oftere ud og spise" Tina Elshave (København S)