en-GB
1591517226667
https://www.r2n.dk/
Dubrovnik København K

Hos Dubrovnik i indre by er køkkenet en god forening af klassisk og moderne kogekunst. Inspirationen stammer fra Balkan. Book hér og få rabat på hele regningen i aften!

1

Book a table:

%
Book

* Discount on the entire bill

currentBookings

About


Location
Restaurant Dubrovnik er en gammel familierestaurant beliggende i indre by - kun et stenkast fra Tivoli, Strøget og Hovedbanegården.

Address: Studiestræde 32, 1455 København K

Atmosphere
Hos Dubrovnik ønsker de at skabe rammerne for en afslappet middag i autentiske rammer. Stemningen i restauranten beskrives af deres stamgæster som hyggelig, og betjeningen stræber de efter at gøre både personlig og nærværende.

The food
Restaurantens køkken er en god forening af klassisk og moderne kogekunst - inspireret af Balkan lande. "Hvis Balkan kan opleves gennem smagsløgene, så findes Balkan også‚ nemlig i Studiestræde 32".

I køkkenet bruges kun udvalgte råvarer af bedste kvalitet. Det samme gælder deres udvalg af vine. De har sammensat et vinkort med bredt udvalg af druetyper, der repræsenterer Balkan og andre spændende lande.

Facilities
  • Vegetarian dishes
  • Bar
Cuisine
Other European, mediterranean

Opening hours
Monday to Sunday: 17:00 - 24:00

Price range
Starters: 62 - 89 Kr.
Main course: 145 - 225 Kr.
Dessert: 62 - 65 Kr.
Menu: 219 - 249 Kr.

Seatings
50 inside / 0 outside

Map


Reviews

Loading reviews

Street view


Testimonials

"Vi har benyttet R2N flere gange og er super tilfredse. Vi får lettere besøgt forkellige..." Ulla (Værløse)

"Et rigtig godt koncept. Med god oversigt over mange forskellige restauranter og godt med..." Diana Merlung (Klemensker)

"Det er første gang, jeg har prøvet Restaurant 2 Night, men det er ikke sidste. Næste gang jeg..." Lena Pedersen (Frederiksberg)