en-GB
1596726998247
https://www.r2n.dk/
Sieu Odense

Sieu er en moderne og stilren restaurant, hvor råvarer af bedste kvalitet er et must. Retter og tilbehør ændres løbende, så du altid har mulighed for at få nye spændende smagsoplevelser. Book hér og få rabat på hele regningen!

1

Book a table:

%
Book

* Discount on the entire bill

currentBookings

About


Location
Restaurant Sieu ligger tæt på H.C. Andersens hus, Kongens Have og Odenses Gamle Banegård. Der er altså perfekt central beliggenhed.

Address: Østre Stationsvej 40, 5000 Odense C

Atmosphere
Glem alt om røde rispapirslamper og dragedekorationer. Restaurant Sieu er moderne, stilrent og enkelt indrettet. For dem er det nemlig vigtigt, at kunden og smagsoplevelsen er i fokus. Derfor har de skåret det overflødige væk. Personalet hos Sieu er meget imødekommende og vil altid være behjælpelige i forhold til dit valg af mad og drikkevarer, så dit måltid bliver en harmonisk helhed.

The food
Restaurant Sieu sørger for, at hver enkelt ret er nøje sammensat til fryd for dine øjne og dine smagsløg. Friske råvarer af bedste kvalitet er et must! Krydderier som koriander, chili, ingefær, galanga, citrongræs og hvidløg er med til at sætte prikken over i’et.
Retter og tilbehør ændres løbende, så du altid har mulighed for at få nye spændende smagsoplevelser. Køkkenet er en smeltedigel, hvor der skabes fusion mellem traditionelle asiatiske køkkener såsom Thailand, Vietnam og Kina.

Facilities
  • Vegetarian dishes
Cuisine
Thai, asian, vietnamese

Opening hours
Monday: closed
Tuesday to Saturday: 17:00 - 21:00
Sunday: closed

Price range
Starters: 30 - 119 Kr.
Main course: 139 - 189 Kr.
Dessert: 40 - 95 Kr.
Menu: 249 - 299 Kr.

Seatings
40 inside / 0 outside

Map


Reviews

Loading reviews

Testimonials

"Jeres koncept fungerer bare. Vi har nu prøvet en del af jeres restauranter og er rigtig glade for..." Anette Lykke (Slangerup)

"Tak for en super app!" Kathrine (København Ø)

"Tak for rabatten!" Aida (København K)