en-GB
1721779880213
https://www.r2n.dk/
The American (Fields) København S

The American ligger i indkøbscenteret Field's og tilbyder en særlig gastronomisk oplevelse, inspireret fra det Amerikanske køkken.

1

Book a table:

%
Book

* Discount on the entire bill

currentBookings

About


Location
The American er placeret i Food Court på toppen af Field's, så hvis du har brug for en pause fra shopping eller bare er i nærheden, kan du kigge forbi og få et lækkert måltid mad.

Address: Arne Jacobsens Allé 12, 2300 København S

Atmosphere
The American's burgere og steaks bliver serveret i rå autentiske omgivelser, hvor det føles som at træde ind i en amerikansk diner.

Ønsket er at skabe en afslappet stemning, hvor man som gæst har lyst til at blive hængende, nyde en ekstra flaske vin, og samtidig et sted hvor der er plads og rum til hele familien.

The food
The American er stedet hvor du vil få en særlig gastronomisk oplevelse, inspireret fra de amerikanske dinere. Der er et stort udvalg af klassiske amerikanske burgere, som bliver tilberedt på kulgrill, saftige steaks samt forskellige sammensatte menuer.

Kødet er Black Angus oksekød fra Sydamerika, som er det perfekte land for fritgående kødkvæg. Black Angus kød er verdenskendt for den forrygende smag grundet en 100% naturlig græsbaseret kost, og dens saft og mørhed lader næsten kødet smelte på tungen. Der serveres også et udvalg af vegetariske og veganske retter.

Facilities
  • Vegetarian dishes
  • Children's menu
Cuisine
American, steakhouse, burger

Opening hours
Monday to Sunday: 10:00 - 22:00

Price range
Starters: 59 - 119 Kr.
Main course: 145 - 399 Kr.
Dessert: 49 - 59 Kr.
Menu: 249 - 289 Kr.

Seatings
60 inside / 0 outside

Map


Reviews

Loading reviews

Testimonials

"Forbløffende let at benytte jeres tilbud. Tak." Annette (København K)

"Alt fungerede ifht R2N konceptet - vi behøvede ikke selv gøre opmærksom på, at vi havde bestilt..." Lulu Nørregaard (Hvidovre)

"Super godt koncept - det var første gang vi prøve det - og det er bestemt ikke den sidste" (København V)