en-GB
1721920660340
https://www.r2n.dk/
Marley's Diner København K

Marley's Diner ligger i hjertet af København i det hyggelige Nyhavn. Nyd en middag i charmerende omgivelser enten i deres gårdhave, på kajen eller indenfor.

1

Book a table:

%
Book

* Discount on the entire bill

currentBookings

About


Location
Marley's Diner ligger i det hyggelige Nyhavn, blot et stenkast fra Kgs. Nytorv og Det Kongelige Teater. Herfra er du også i gåafstand til Strøget, Amalienborg Slot og Rosenborg Slot.

Address: Nyhavn 9, 1051 København K

Atmosphere
Marley's Diner giver dig oplevelsen af at sidde på en amerikansk diner. Læn dig tilbage i de røde diner-båse, hør musik fra jukeboksen og nyd den skønne stemningen.

Så snart forårssolen begynder at vise sig, bliver der sat borde udenfor ved kajen, så du kan sidde under parasollerne i det summende Nyhavn. Gårdhaven omkranses af gamle husfacader med rødt bindingsværk og gulkalket murværk.

The food
Marley's Diner tilbyder burgere for enhver smag - både med kylling, bøf, steak, fisk og vegetar. Du finder også et godt udvalg af smørrebrød samt lidt salater og varme retter på menuen.

Others
OBS: En bordreservation i Nyhavn garanterer, at man kan få bord i restauranten, men man er ikke garanteret en udendørsplads. Pladserne ude på havnekajen er så populære, at de ikke kan reserveres (heller ikke direkte hos restauranten). Hvis der er ledige pladser udendørs, når man ankommer, er det som oftest muligt at nyde maden dér.

Facilities
  • Vegetarian dishes
  • Internet
  • Children's menu
  • Seats outside
Cuisine
Sandwiches (danish), burger

Opening hours
Monday to Sunday: 10:00 - 24:00

Price range
Starters: 70 - 110 Kr.
Main course: 140 - 250 Kr.
Dessert: 110 Kr.

Seatings
80 inside / 30 outside

Map


Reviews

Loading reviews

Testimonials

"2 Night er det bedste rabatsystem, idet der reserveres samtidig og der er rabat på hele regningen,..." Christian Lassen (Glostrup)

"Godt og nemt koncept. Rart at man selv kan sammensætte menuen." Allan Nielsen (Vanløse)

"Fantastisk ordning, gør at man kommer mere ud og flere forskellige steder." Helene Mortensen (København Ø)