en-GB
1597414664221
https://www.r2n.dk/
Leonore Christine København K

Leonore Christine ligger i det hyggeligt Nyhavn og serverer smørrebrød til frokost og lækre kød- og fiskeretter til aften. Book hér og få rabat på hele regningen!

1

Book a table:

%
Book

* Discount on the entire bill

currentBookings

About


Location
Leonore Christine er en smørrebrøds- og bøfrestaurant, der ligger i det hyggelige Nyhavn, blot et stenkast fra Kgs. Nytorv og Det Kongelige Teater.
Derudover er der også ganske kort afstand til Strøget, Amalienborg slot og Rosenborg slot

Address: Nyhavn 9, 1051 København K

Atmosphere
Nyd en dag på kajen eller i den lille gårdhave, hvor der dækkes op i sommermånederne. Gårdhaven omkranses af gamle husfacader med rødt bindingsværk og gulkalket murværk, og har ikke ændret sig meget siden H.C. Andersen og Bournonville frekventerede Nyhavn for over 200 år siden.

Så snart forårssolen begynder at vise sig, bliver der sat bordeudenfor, og du kan nyde retterne under parasollerne i det summende Nyhavn.

The food
Til frokost serveres klassisk dansk smørrebrød som sild, lun leverpostej, laks, rejer eller en frokostplatte med husets specialiteter.

Aftenkortet har både fiske- og kødretter. Alt er tilberedt af de bedste råvarer, frisklavet og efter klassiske opskrifter med et personligt præg. Prøv fx. hvidvinsdampede blåmuslinger eller en lækker grillet Rib Eye bøf.

Leonore Christine serverer også morgenmad og brunch. Se mere på menukortet.

Others
OBS: Vi gør opmærksom på, at der ikke kan reserveres plads udenfor - hverken med eller uden rabat. Pladserne ude er som udgangspunkt forbeholdt forbipasserende i Nyhavn, da disse pladser er meget populære og hurtigt bliver besat. Dette gælder således også, selvom der tilfældigvis måtte være en ledig plads ved ankomst.

Facilities
  • Seats outside
  • Brunch
Cuisine
Danish, sandwiches (danish), steakhouse

Opening hours
Monday to Sunday: 09:00 - 24:00

Price range
Starters: 90 - 145 Kr.
Main course: 180 - 240 Kr.
Dessert: 75 - 120 Kr.

Seatings
40 inside / 30 outside

Map


Reviews

Loading reviews

Testimonials

"Jeres koncept virkede perfekt. Find venligst nogle resturanger i Roskilde, Stenløse, Ølstykke..." Henrik Bostrup (Ølstykke)

"Super koncept. Opdagede tilfældig i går jeres koncept. Tak for det" Christina (Søborg)

"Der var tilsyneladende ikke helt plads på restauranten, for der var nogen fra R2N, der ringede til..." ()