en-GB
1639013933604
https://www.r2n.dk/
Morsel Bao Frederiksberg

Hos Morsel Bao, som betyder "en lille delikat bid", kan du nyde de velsmagende asiatiske delikatesser. Deres fusionerede asiatiske køkken byder blandt andet på de populære Bao i flere varianter. Book hér og få rabat på hele regningen!

1

Book a table:

%
Book

* Discount on the entire bill

currentBookings

About


Location
Morsel Bao ligger på Frederiksberg, hvorfra du er tæt på både Aksel Møllers Have Metro og cirka 10 min. fra Frederiksberg Centret.

Address: Godthåbsvej 48, 2000 Frederiksberg

Atmosphere
Indenfor i den hyggelige restaurant, Morsel Bao, har de udnytte det mindre lokale godt. Restauranten danner rammerne for en intim og afslappende stemning. Langs væggen har man indrettet siddepladser med små træborde og rundt om i lokalet kan man sætte sig til rette ved højbordende.

På væggene hænger hylder med små planter og farverige plakater. De store vinduer giver rummet et hyggeligt lysindfald og gør det muligt at følge med i byens mylder. De tilbyder desuden et fåtal siddepladser udenfor, hvor du i sommermånederne kan nyde de lækre madretter i solens stråler.

The food
Morsel Bao åbnede sine døre første gang i efteråret 2019. De er en trendy fusionsrestaurant, der især har sit fokus på hjemmelavet asiatisk mad. På menukortet er ders fokus på "Bao", der bedst kan beskrives som en asiatisk version af en burger. Bao stammer fra Fujian i Kina og er senere blevet forbedret og populariseret i Taiwain.

I køkkenet er de både kreative og eventyrlystne, hvilket kan ses på deres menukort. Udover Bao finder du også lækre gyoza og forskellige varianter af ricebowls på menukortet. Navnet "Morsel" betyder på engelsk "en lille delikat bid", hvilket netop er hvad du får serveret hér. Der serveres desuden både vegetariske og veganske alternativer.

Others
Restaurantens kunder er altid glade og skriver blandt andet således om Morsel Bao på Google: "Autentisk lille resturant med respekt for sin mad og et service niveau over det almindelige" og "Pragtfuldt mad, sikken en smags oplevelse".

Facilities
  • Vegetarian dishes
  • Seats outside
Cuisine
Asian

Opening hours
Monday to Thursday: 12:00 - 21:00
Friday to Saturday: 12:00 - 22:00
Sunday: 12:00 - 21:00

Price range
Starters: 48 - 68 Kr.
Main course: 98 - 128 Kr.
Dessert: 58 Kr.
Menu: 190 - 335 Kr.

Seatings
20 inside / 6 outside

Map


Reviews

Loading reviews

Testimonials

"Første gang jeg benytter R2N og det virker perfekt. Tak." Sven (København K)

"Endnu engang ros til jeres app og jeres tiltag med gode nyhedsbreve med tips & tricks. I bliver sgu..." Karsten Kroman (København V)

"Er rigtig glad for den her app! Ville nok ikke komme ud og spise ellers - men nu har jeg som..." Kathrine Juul Michagin (København Ø)