en-GB
1695442548695
https://www.r2n.dk/
Sieu Odense

Hos Sieu i Odense kombineres den bedste madkunst fra Vietnam, Kina og Thailand til en suveræn smagsoplevelse. Retterne og tilbehøret skiftes jævnligt, så du har chancen for at opleve noget nyt og spændende.

1

Book a table:

%
Book

* Discount on the entire bill

currentBookings

About


Best Asian restaurant on R2N.
In 2020 Sieu got 5.80 out of 6 stars.
Location
Restaurant Sieu ligger tæt på H.C. Andersens hus, Kongens Have og Odenses Gamle Banegård. Det er altså en perfekt central beliggenhed, hvis du er på opdagelse i Odense og dets smukke omgivelser.

Address: Østre Stationsvej 40, 5000 Odense C

Atmosphere
Glem alt om røde rispapirslamper og dragedekorationer. Restaurant Sieu er moderne, stilrent og enkelt indrettet. Det er tydeligt, at respekten for de asiatiske traditioner er store - dog har man tilføjet et personligt og moderne touch, da det er vigtigt, at kunden og smagsoplevelsen er i fokus. Derfor har de skåret alt det overflødige fra.

Personalet hos Sieu er meget imødekommende, og vil altid være behjælpelige, så dit måltid bliver en harmonisk helhed. Tøv derfor ikke et øjeblik med at bede om deres ekspertise.

The food
Hos restaurant Sieu sørger de dygtige kokke for, at hver enkelt ret er nøje sammensat til fryd for både øjne og smagsløg.

Friske råvarer af den bedste kvalitet er et must! Krydderier som koriander, chili, ingefær, galanga, citrongræs og hvidløg er med til at sætte prikken over i’et. Køkkenet er en smeltedigel, hvor der skabes fusion mellem de traditionelle asiatiske køkkener i Thailand, Vietnam og Kina. Restauranten kombinerer det bedste fra alle tre køkkener gennem brugen af krydderurter fra Vietnam, sammenspillet mellem salt, surt og sødt fra Thailand samt wok-teknikker fra Kina.

Retter og tilbehør ændres løbende, så du altid har mulighed for at få nye spændende smagsoplevelser.

Facilities
  • Vegetarian dishes
  • Romantic
Cuisine
Thai, vietnamese, Tasting menu

Opening hours
Monday: closed
Tuesday to Saturday: 17:00 - 22:00
Sunday: closed

Price range
Starters: 30 - 119 Kr.
Main course: 129 - 199 Kr.
Dessert: 40 - 95 Kr.
Menu: 279 - 339 Kr.

Seatings
40 inside / 0 outside

Map


Reviews

Loading reviews

Testimonials

"Nu kommer vi ud igen. Prøver nye steder pga af Jer. Det er jo fantastisk. Og med rabatten kan det..." Lisbeth (København S)

"Nemt og hurtigt. Kan især lide at man have overblik over restauranterne og deres rabat på et..." Amalia (København N)

"Det virker bare rigtig godt. Tak for gode oplevelser gennem jer." Jan (Virum)