en-GB
1695826342351
https://www.r2n.dk/
Bistro Nemo København K

Bistro Nemo på Christiania tilbyder mad med nøje udvalgte råvarer og kærlighed for økologi i smukke omgivelser.

1

Book a table:

%
Book

* Discount on the entire bill

currentBookings

About


Location
Du finder Bistro Nemo på Christiania, blot 10 minutters gang fra Christianshavn St.

Address: Fabriksområdet 52, 1440 København K

Atmosphere
Du finder Bistro Nemo midt på Christiania, hvor personalet hver dag bestræber sig for give en skøn oplevelse til de mange gæster.

I vinterhalvåret er der åbent for indendørs servering den i den lille, lune restaurant. Med plads til 32 gæster har tjenerne god mulighed for at kræse ekstra for gæsterne, og lade dem blive set og hørt.

Når sommerhalvåret vender tilbage, er der mulighed for udendørs servering både på pladsen og i den lækre “Familiehave”, der altid står knivskarpt med smukke blomster.

The food
De senere år har Bistro Nemo rettet lidt på den røde tråd, og kører nu et sommer/vinter a la carte menukort. Både sommer- og vinterkortet byder på gode råvarer og mad lavet fra bunden - og naturligvis med masser af kærlighed til økologi.

Ønsker du et godt glas vin til maden? Intet problem, bistroen har i samarbejde med en anden kending på Christianshavn, det progressive Vinhus Vinimondo, sammensat et vinkort, der spiller optimalt sammen med retterne og løfter smagsoplevelsen til nye højder.

Facilities
  • Vegetarian dishes
  • Seats outside
Cuisine
Café, bistro

Opening hours
Monday to Sunday: 11:00 - 21:00

Price range
Starters: 45 - 140 Kr.
Main course: 140 - 165 Kr.
Dessert: 55 - 95 Kr.

Seatings
32 inside / 50 outside

Map


Reviews

Loading reviews

Testimonials

"Jeres koncept virkede perfekt. Find venligst nogle resturanger i Roskilde, Stenløse, Ølstykke..." Henrik Bostrup (Ølstykke)

"Vil hel sikkert bruge restaurant 2 Night igen det var så nemt" Pia Sand (Helsingør)

"Rigtig god mulighed for at finde gode restauranter. Fint koncept. Hurtigt og effektivt." Merete Fredlev (Frederiksberg)