en-GB
1721080217452
https://www.r2n.dk/
Dubrovnik København K

Dubrovnik i indre København har mottoet: "Hvis Balkan kan opleves gennem smagsløgene, så findes Balkan også‚ i Studiestræde 32". Kom indenfor og oplev de klassiske og velsmagende retter i hyggelige omgivelser.

1

Book a table:

%
Book

* Discount on the entire bill

currentBookings

About


Location
Restaurant Dubrovnik er en gammel familierestaurant beliggende i Indre By. Fra restauranten er du blot et stenkast fra Hovedbanegården, Rådhuspladsen, Tivoli og Strøget. Det er derfor det perfekte stop efter en sightseeing dag!

Address: Studiestræde 32, 1455 København K

Atmosphere
Restaurant Dubrovnik er en af Københavns hyggeligste spisesteder. Restauranten er smukt indrettet i enkle omgivelser, der skaber rammerne for en afslappet middag. Stemningen beskrives af restaurantens stamgæster, som værende hyggelig. Betjeningen i restauranten er altid både personlig og nærværende.

The food
Siden 80'erne har man kunne nyde og opleve det spændende Balkan-køkken hos Dubrovnik. I restauranten bruger køkkenet kun særligt udvalgte råvarer, af den bedste kvalitet. Det samme gælder deres nøje udvalgte vinkort, som er sammensat af druetyper og smage, der repræsenterer Balkan, samt andre spændende lande.

Menuen tager udgangspunkt i klassiske retter fra Balkan, hvor specialiteterne særligt er veltilberedt kød, fisk og grøntsager. På menuen kan du f.eks. finde Cevapcici, Sobska salat, Scampi a la Dubrovnik og Baklava.

Facilities
  • Vegetarian dishes
  • Bar
Cuisine
Fish and shellfish, grill, balkan

Opening hours
Monday: closed
Tuesday to Saturday: 17:00 - 23:30
Sunday: closed

Price range
Starters: 79 - 119 Kr.
Main course: 182 - 259 Kr.
Dessert: 79 - 85 Kr.

Seatings
50 inside / 0 outside

Map


Reviews

Loading reviews

Street view


Testimonials

"God app - penge at spare - og restauranten har gæster -" Kaj Bloch Jensen (København V)

"Godt koncept - det fungerer maks" Helle (København V)

"Skøn app der gør det muligt at komme ud at spise med familien når det ser stramt ud i budgettet." Susanne W (Frederiksberg)