en-GB
1721079831330
https://www.r2n.dk/
Morsel Bao Frb. Frederiksberg

Velkommen hos Morsel Bao, hvor du kan forkæle dine smagsløg med udsøgte asiatiske delikatesser. Med deres unikke fusionerede asiatisk køkken, kan du opleve et væld af smagsoplevelser, herunder deres uimodståelige Bao i et væld af spændende varianter.

1

Book a table:

%
Book

* Discount on the entire bill

currentBookings

About


Location
Morsel Bao ligger på Frederiksberg, hvorfra du er tæt på både Aksel Møllers Have Metro og cirka 10 min. fra Frederiksberg Centret.

Address: Godthåbsvej 48, 2000 Frederiksberg

Atmosphere
Indenfor i den hyggelige restaurant, Morsel Bao, har de udnytte det mindre lokale godt. Restauranten skaber en intim og afslappende stemning. Langs væggen har man indrettet siddepladser med små træborde og rundt om i lokalet kan man sætte sig til rette ved højbordende.

På væggene hænger hylder med små planter og farverige plakater. De store vinduer giver rummet et hyggeligt lysindfald og gør det muligt at følge med i byens mylder. De tilbyder desuden nogle få siddepladser udenfor, hvor du i sommermånederne kan nyde de lækre retter i solens stråler.

The food
Morsel Bao åbnede sine døre første gang i efteråret 2019. De er en trendy fusionsrestaurant, der især har fokus på hjemmelavet asiatisk mad. Menukortets omdrejningspunkt er 'Bao', som bedst kan beskrives som en asiatisk version af en burger. Bao stammer fra Fujian i Kina og er senere blevet forbedret og populariseret i Taiwain.

I køkkenet er de både kreative og eventyrlystne, hvilket kan ses på menuen. Udover Bao finder du lækre gyoza og forskellige varianter af ricebowls. Navnet "Morsel" betyder på engelsk "en lille delikat bid", hvilket netop er hvad du får serveret hér. Der serveres desuden både vegetariske og veganske alternativer.

Others
Er der udsolgt? Så har Morsel Bao også en afdeling på Østerbro, som sætter sine ledige borde på R2N.

Facilities
  • Vegetarian dishes
  • Seats outside
Cuisine
Asian

Opening hours
Monday to Thursday: 12:00 - 21:00
Friday to Saturday: 12:00 - 22:00
Sunday: 12:00 - 21:00

Price range
Starters: 48 - 60 Kr.
Main course: 88 - 118 Kr.
Dessert: 40 Kr.

Seatings
20 inside / 6 outside

Map


Reviews

Loading reviews

Testimonials

"Super god App. - Man får prøvet noget man ellers ikke ville. Jeg anbefaler gerne jeres App." Dunja Schmitz (Tune)

"Udmærket at ku gøre brug af Restaurant 2 Night. Anvender det rimelig ofte sammen med min..." Jeanne Grønbech Witzansky (Greve)

"God rabat og god kvalitet. Nem app." Anna (København S)