en-GB
1719001824803
https://www.r2n.dk/
BISTRO 23 København K

Hos BISTRO 23 i Nyhavn, kan du nyde velsmagende retter, sanseligt og æstetisk tilberedt for både øjne og mund. Forkæl dig selv med en frokost eller middag med udsigt over Københavns kanaler.

1

Book a table:

%
Book

* Discount on the entire bill

currentBookings

About


Location
På Nyhavns solside, i én af de bedst bevarede bygninger, finder du BISTRO 23. En lille gåtur derfra ligger nogle af Københavns mest populære steder, som det Kgl. Teater, Operahuset og Strøget.

Address: Nyhavn 23, 1051 København K

Atmosphere
Nyhavn summer af liv hele året, og med en vis portion held kan man få et bord udendørs under parasollerne med udsigt til kanalen. De gamle huse i det maleriske kvarter husede før i tiden tatovører og værtshuse, der servicerede hjemvendte sømænd fra de syv have. I dag er havnekajen en af Københavns mest populære attraktioner - både for turister og lokale.

Nr. 23 er et af de ældste huse i byen. De hvide vægge med gulddetaljer og det fine, klassicistiske glasloft giver en fornemmelse af historiens vingesus og er de helt rigtige rammer at indtage en klassisk frokost eller middag i.

The food
Hos BISTRO 23 sættes der stor ære i, at give alle gæster en gastronomisk oplevelse fra det klassiske køkken, hvor maden er både æstetisk og sanselig for øjne og mund.

For at leve op til husets historie gør de sit yderste for at servere veltilberedte retter af friske råvarer. De har desuden et større udvalg af gode vine fra flere steder i verden. På menuen finder du alt fra fisk og skaldyr til bøffer og traditionelle danske retter.

Others
OBS: En bordreservation i Nyhavn garanterer, at man kan få bord i restauranten, men man er ikke garanteret en udendørsplads. Pladserne ude på havnekajen er så populære, at de ikke kan reserveres (heller ikke direkte hos restauranten). Hvis der er ledige pladser udendørs, når man ankommer, er det som oftest muligt at nyde maden dér.

Alle gæster der reserverer gennem R2N skal både købe mad og drikkevarer for at få procenter på regningen.

Facilities
  • Vegetarian dishes
  • Romantic
  • Bar
  • Toddlers fit
  • Seats outside
Cuisine
French, sandwiches (danish), bistro

Opening hours
Monday to Sunday: 11:00 - 22:00

Price range
Starters: 169 - 399 Kr.
Main course: 189 - 469 Kr.
Dessert: 79 - 149 Kr.

Seatings
30 inside / 40 outside

Map


Reviews

Loading reviews

Street view


Testimonials

"Det virker bare hver gang !" Lane Quist (Hellerup)

"Fantastisk koncept som jeg vil bruge fremover. Jeg har anbefalet jer til alle jeg kender!" Ditte (København Ø)

"Tak for en nem og god måde at reservere med rabat🥰" Ulla Kehlet (Hvidovre)