da-DK
1720885768517
https://www.r2n.dk/
Restauranter
Søg / Filtrér

Franske restauranter i København

Herunder kan du se alle franske restauranter R2N har et samarbejde med. Derudover kan du længere ned læse mere om det franske køkken.

Fransk restaurant København

Franske restauranter er meget populære i København og er generelt meget velbesøgte. Har man ikke været på sådan en restaurant, bør man overveje det, og gennem bordreservation hos R2N kan denne oplevelse gøres relativt billigt.

Det franske køkkens historie

Det franske køkken var i sin tid delt op i fire områder: nordøst, nordvest, sydøst og sydvest.
Nordøst mindede meget om det tyske køkken, hvor fed mad, pølse og kål blev brugt, hvorimod nordvest brugte ingredienser som creme fraiche og smør. Sydøst-Frankrig var glade for olivenolie, tomater og krydderier, og sydvest havde and, foie gras og svampe som hovedingredienser.
Alt dette har været med til at påvirke det franske køkken. Frankrigs køkken har dog ændret sig til ikke at være nær så opdelt i områder, men alle ovenstående ingredienser er flittigt brugt på restauranterne.

Det franske køkken

Det franske køkken er især kendt for sin høje klasse,  fine fremtræden i madlavningen og præsentationen, heraf udspringer mange Københavnske gourmet restauranter. Der er tre varianter kaldes henholdsvis cuisine bourgeoise, cuisine du terroir og cuisine nouvelle. Disse tre måder at tilberede maden på, kan opleves på de franske restauranter i København, som hver har deres måde at tilberede maden.

Cuisine bourgeoise er en kogekunst, hvor der bruges rigeligt med fløde og besværlige tilberedningsteknikker. Denne form for madlavning anses for at være til overklassen.

Cuisine du terroir har sin hovedvægt på råvarerne, og cuisine nouvelle bruger meget lidt fedt og forsøger at minimere kalorierne i madlavningen. Derudover er tilberedningstiden forholdsvis hurtig og der lægges vægt på, at maden ser delikat ud på tallerknen.

I København har du mulighed for at forsøge dig med alle tre former for kogekunst. Denne variation er med til at give mange forskellige smagsindtryk og dermed bliver det en oplevelse at besøge de franske restauranter.

Fransk restaurant København

Denne form for mad har taget sin inspiration fra Asien og dermed også pakistanske restauranter og det kinesiske køkken. Frankrig ynder at bruge vin og ost, både til appetitvækker under måltidet og efter maden som enten dessert eller som afslutning på en middag.

Vinen er især kendetegnende for franske restauranter, hvor der gerne gives god vejledning i, hvilke der skal vælges, fx fra de prestigefyldte områder Bourgogne og  Bordeaux. Frankrig er i øvrigt også kendt som ophavsland for de kendte druer: Cabernet Sauvignon, Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc og Syrah. Nationaldrikken Champagne bruges selvfølgelig også flittigt, fx som appetitvækker.

Prisniveau på fransk restaurant i København

I København er der rigtig mange  restauranter, og prisen er varierende afhængig af restaurantvalget.
En tre retters menu kan fås til omkring 300 kr., dog kan man sagtens finde lidt dyrere steder, som så også kræser lidt mere om maden. Hvis Restaurant 2 Night følger dig til bords via bordreservationen, vil du få en mærkbar rabat på hele regningen.

Kundeudtalelser

"Meget fint koncept, benytter jer ofte når den står på " udemad". Tak" Hanne (København S)

"Det var første gang jeg brugte R2N - absolut ikke sidste!" Laura (Roskilde)

"Tak for app’en" Ulla (Albertslund)