en-GB
1721779594964
https://www.r2n.dk/
Fata’Morgana København N

Hos Fata'Morgana på Nørrebro, der i 2020 blev kåret til at være den bedste café på R2N, kan du nyde en lækker brunch, frokost eller middag.

1

Book a table:

%
Book

* Discount on the entire bill

currentBookings

About


Best café on R2N.
In 2020 Fata’Morgana got 5.50 out of 6 stars.
Location
I hjertet af Nørrebro, midt på Borups Plads finder du Café Fata'Morgana. Du er desuden ikke langt fra Nørrebroparken og Frederiksberg svømmehal.

Address: Borups Plads 26, 2200 København N

Atmosphere
Hos Fata'Morgana er 'kvalitet og kærlighed' cafeens mantra, da de sætter en stor ære i, at atmosfæren er den rette, servicen altid er i top og at alle gæster føler sig tilpas i de hyggelige omgivelser.

Café Fata'Morgana har både siddepladser indenfor i de fine lokaler, samt udenfor på deres store terrasse. Deres ikoniske indgangsparti med de flotte røde stentrapper byder indenfor til en hyggelig indrettet café med murstensvægge og store vinduespartier.

The food
På Café Fata'Morgana serveres der lækre, lette og sunde retter, der ikke sætter for dybe spor i pengepungen. På menuen finder du klassiske caféretter med et twist fra middelhavsområdet.

Til deres brunch kan du både vælge mellem sammensatte brunch tallerkener eller sammensætte din egen. Ved frokost-og aftentid frister de dygtige kokke med burger, salat, pasta og grill-retter, som f.eks. ovnbagt laks, grillet oksefilet og plankebøf. Til middag tilbyder restauranten desuden en 3-retters menu, hvor du kan vælge din egen forret, hovedret og dessert.

Facilities
  • Vegetarian dishes
  • Children's menu
  • Bar
  • Seats outside
  • Brunch
Cuisine
Café, mediterranean, burger

Opening hours
Monday to Sunday: 10:00 - 22:00

Price range
Starters: 79 - 145 Kr.
Main course: 149 - 289 Kr.
Dessert: 55 - 69 Kr.
Menu: 269 - 329 Kr.

Seatings
65 inside / 50 outside

Map


Reviews

Loading reviews

Street view


Testimonials

"Jeres koncept er genialt. Vi bliver altid lokket til et ekstra restaurant besøg, når vi ser jeres..." Annette Telling Glynn (København K)

"Meget fint koncept, benytter jer ofte når den står på " udemad". Tak" Hanne (København S)

"Har brugt konceptet nu i flere år! Særdeles tilfreds!" Anna HeleneKindberg (København K)