en-GB
1618764945024
https://www.r2n.dk/
Café G København K

Lyst til en hyggelig café centralt i København? Så er Café G på Gråbrødretorv et sikkert hit. Hér er du i gåafstand til alt, og menukortet byder på café-retter af høj kvalitet. Bestil via R2N og få rabat på dagens ledige borde.

1

Book a table:

%
Book

* Discount on the entire bill

currentBookings

About


Location
Café G ligger på det hyggelige Gråbrødretorv centralt i København. Både Strøget, Nørreport station og Kgs. Nytorv metro er inden for gåafstand.

Address: Kejsergade 2, 1155 København K

Atmosphere
Hos caféen kan du tage en velfortjent pause med god mad og hyggelig stemning. Her kan du se frem til veltilberedt mad af høj kvalitet, god betjening og en afslappet atmosfære med plads til alle. Ideelt efter en shoppetur, et godt udgangspunkt for et møde og en skøn ramme om en aften med dem, du holder af.

Du kan både sidde inde i deres hyggelige restaurant med udsigt til det charmerende torv, eller du kan nyde det hele fra første række udenfor under varmelamperne – de har udendørsservering året rundt.

The food
Café G laver alle retter af friske råvarer, og på deres menukort finder du et bredt og spændende udvalg af caféretter – lige fra velkendte klassikere til nye og spændende anretninger.

Deres smørrebrødstallerken er et populært valg blandt deres gæster til frokost – en dansk frokostklassiker med masser af smag. Til aften kan du fx nyde grillstegt oksetournedos, lammeskank eller prøve nye smagsoplevelser med deres elegante 2- og 3-retters menuer.

Facilities
  • Vegetarian dishes
  • Children's menu
  • Bar
  • Seats outside
Cuisine
Café, International, burger

Opening hours
Monday to Sunday: 08:00 - 23:00

Price range
Starters: 99 Kr.
Main course: 139 - 229 Kr.
Dessert: 59 - 99 Kr.
Menu: 259 - 319 Kr.

Seatings
60 inside / 40 outside

Map


Reviews

Loading reviews

Testimonials

"Super nemt og godt koncept, som betyder, at vi spiser mere ude end vi ellers ville." Marianne (København S)

"Det var første gang, vi prøvede r2n. Det vil vi uden tvivl gøre igen." Vibeke Haaber (København K)

"Fungerede så godt og rabat med det samme:)" Bianca Kamuch Christensen (Rødovre)