en-GB
1632430116028
https://www.r2n.dk/
Café Sorgenfri København K

Oplev traditionel dansk mad og smørrebrød i gammeldags og hyggelige lokaler hos Café Sorgenfri i indre København. Book hér og få rabat på hele regningen i dag!

1

Book a table:

%
Book

* Discount on the entire bill

currentBookings

About


Location
Cafe Sorgenfri er en af Københavns ældste beværtninger og restaurant. Caféen ligger i en sidegade til Strøget og i gåafstand fra Christiansborg, Nationalmuseet og Universitetet.

Address: Brolæggerstræde 8, 1211 København K

Atmosphere
Cafe Sorgenfri er en klassisk dansk smørrebrøds restaurant, komplet med rødternede duge og utallige kongelige portrætter samt historiske malerier. Hvis du vil have 'hygge', er dette stedet for dig!

Huset, som Café Sorgenfri er placeret i, på hjørnet af Brolæggerstræde og Knabrostræde er genopført i 1796 efter den store brand i 1795. Det vides, at Fru Botilde Marie Madsen i 1882 fik bevilling til at drive værtshus i den lille kælder i hjertet af København. Men det menes at beværtningens historie går langt længere tilbage.

The food
Menuen indeholder klassisk dansk frokost med smørrebrød, og lune retter, som hakkebøf med spejlæg og bløde løg og flæskesteg med rødkål og agurkesalat.

Others
Caféen får flotte anmeldelser på Google, hvor der bl.a. bliver skrevet:

"Den smilende Cafe! Som altid glædeligt & venligt imødekommende, lækker kold Carlsberg samt snaps. Vi har kommet igennem mange år, oplever genkendelsens glæde meget hurtig, da de har rigtig god evne til at bevare smag & kvalitet på højt niveau".

"5 stjerner, maden i top, verdens bedste flæskesteg, verdens bedste betjening af Søren. Man får hvad man betaler for 100%. Søren du var den bedste tjener jeg muligvis nogensinde har haft".

Facilities
  • Seats outside
Cuisine
Danish, sandwiches (danish)

Opening hours
Monday to Sunday: 11:00 - 18:00

Price range
Starters: 79 Kr.
Main course: 79 - 175 Kr.
Dessert: 79 - 124 Kr.
Menu: 249 - 369 Kr.

Seatings
30 inside / 10 outside

Map


Reviews

Loading reviews

Testimonials

"Fedt koncept - fungerede uden problemer." Andreas (Roskilde)

"Elsker R2N, bruger den altid når jeg skal ud og spise, smadder godt koncept!!!" Mette (København S)

"Tak for rigtig god app." Peter Erichsen (Virum)