da-DK
1721924156158
https://www.r2n.dk/
Restauranter
Søg / Filtrér

Danske restauranter i København

Herunder kan du se alle danske restauranter R2N har et samarbejde med. Derudover kan du længere ned læse mere om det danske køkken.

Dansk restaurant København

Der er mange restauranter i København, hvor der udvikles og nytænkes indenfor den traditionelle madlavning. Ovenfor ses de restauranter, hvor der via bordbestilling på www.R2N.dk kan fås en betydelig rabat på hele regningen.

 

Det danske køkkens historie

Omkring 1860, i begyndelsen af den industrielle revolution i Danmark, bestod det traditionelle danske køkken af mad som var dyrket og hjemmelavet af danskerne selv. Det var altafgørende at have nok mad til at overleve vinteren.

Da der i gamle dage hverken fandtes ovne eller lignende til at tilberede maden, blev maden hovedsagelig tilberedt over et åbent ildsted. Senere i 1800-tallet ankom brændeovne og kødhakkemaskiner til Danmark, hvilket gjorde det muligt at lave varieret mad såsom frikadeller med sovs og kartofler samt hakkebøffer, medister og leverpostej.

I starten af 1900-tallet kom der mere fokuseret på hygiejne og festlige begivenheder, og det var i dette århundrede, at blandt andet smørrebrød blev en del af det traditionelle danske køkken.

Disse madtraditioner har altid været åbne for udenlandsk inspiration, og det kan derfor være svært at finde en dansk restaurant, ikke mindst i København, som udelukkende serverer den traditionsrig danske mad.

Det danske køkken

Det traditionelle køkken har præg af veltilberedt kød - alt fra ko til kylling og ikke mindst svinekød. Dette kan være alt lige fra en god hakkebøf med bløde løg til saftig flæskesteg med rødkål.

Retterne serveres ofte sammen med kartofler, ris eller pasta, tilberedt på alverdens forskellige måder, alt efter hvad restauranterne i København finder passende til den enkelte ret.

Hvis man ikke er til krydret og stærk mad, men i stedet have en følelse af god gammeldags mad er det danske køkken et oplagt valg.

 

Dansk restaurant København

Prisniveau på dansk restaurant i København

I København er der mange restauranter, som  holder prisen på et fornuftigt niveau. Men da de fleste restauranter også serverer andet end kun traditionsrig dansk mad, varierer prisen.

Det er også muligt at opleve dette på caféer og gourmet restauranter. Prisen kan variere mellem 200-400 kr., men med R2Ns bordreservation kan dette gøres endnu billigere, idet der gives rabat på hele regningen.

Kundeudtalelser

"Meget venlige, huskede selv rabatten og behandlede os ikke dårligere af den grund - tværtimod!" Sara Emanuela Saltari (Frederiksberg)

"Elsker konceptet" (Søborg)

"Super koncept! Nemt at bruge!" Bettina (København V)