en-GB
1679445355090
https://www.r2n.dk/
CC Restaurant Frederiksberg

Hos CC Restaurant på Frederiksberg kan du gå på opdagelse i det store sushiunivers med deres all-you-can-eat. Book hér og få rabat på hele regningen!

1

Book a table:

%
Book

* Discount on the entire bill

currentBookings

About


Location
CC Restaurant er beliggende ud til Åboulevarden på Frederiksberg. Herfra er du tæt på Forum, og ikke langt fra Indre by med metroen.

Address: Åboulevard 27, 1960 Frederiksberg C

Atmosphere
CC Restaurant har dannet rammerne for et sted, hvor der er plads til alle. Du kan både have en dejlig middag med dine kollegaer, venner og familie eller en intim romantisk middag for to.

The food
Hos CC Restaurant kan du slå dig løs i deres velsmagende all-you-can-eat. Menukortet byder på et stort udvalg af forskellige forretter, sushi, sashimi og sticks.

Du angiver blot hvilke og hvor mange du ønsker af de forskellige slags, hvorefter de dygtige kokke tilbereder din sushi.

Facilities
  • Vegetarian dishes
Cuisine
Japanese, sushi, all-you-can-eat

Opening hours
Monday to Thursday: 14:00 - 23:00
Friday to Sunday: 13:00 - 23:00

Price range
Menu: 228 - 248 Kr.

Seatings
98 inside / 20 outside

Map


Reviews

Loading reviews

Testimonials

"jeres service fungerer fortsat upåklageligt og jeg er rigtig glad for at bruge den!" Martin (København S)

"Dejligt koncept I har, Vi kan komme ud og opleve flere typer restauranter, end vi ellers ville have..." Steen Steenberg (Taastrup)

"Super koncept, vi får prøvet forskellige restauranter og rabatten gør at vi kommer oftere ud og..." HelleJessen (Frederiksberg)