da-DK
1714033552905
https://www.r2n.dk/
Restauranter
Søg / Filtrér

Sushi restauranter i København

Herunder kan du se alle sushi restauranter R2N har et samarbejde med. Derudover kan du længere ned læse mere om sushi køkkenet.

Sushi restauranter i København

Sushi er blevet populært blandt københavnerne, og dermed er sushi restauranterne blevet et af de første valg, når man skal ud at spise. Ovenfor ses de københavnske sushi restauranter i R2Ns netværk.

Sushi historie

Sushi er ikke kun en delikat og lækker spise, det er også meget traditionsrig mad, som er blevet nydt i Sydøstasien i mere end 2000 år. Selvom sushi anses for at være et japansk fænomen, kommer det oprindeligt fra Kina. Her startede det med at være en proces til at beskytte fisk ved at presse fisken mellem flere lag af salt og ris, så den kunne holde sig i længere tid. Måden at lave sushi på har dog ændret sig og er blevet til en sund og velsmagende spise, som nydes verden over. En af de ting, som gør sushi populært, er måden, hvorpå den præsenteres. Der bliver appelleret til ens nysgerrighed, da denne spise kan virke ny og spændende med mange forskellige smagsoplevelser.

Sushi køkken

Sushi kan fås i mange kombinationer, men er hovedsageligt en lækker kombinationen af frisk rå fisk, tang og de traditionelle vinedgared ris. Er man en smule eventyrlysten, er dette derfor et godt valg, da der findes mange forskellige variationer af sushi, som udgør et bredt sortiment af smagsindtryk.

Her kan blandt andet nævnes de traditionelle sushi typer såsom maki ruller, nigiri og sashimi, som dyppes i soyasauce med en anelse wasabi i.  Sushi er blevet så populært, at det ikke kun er sushi restauranter, som udbyder de lækre retter, men også japanske restauranter og kinesiske restauranter er hoppet på bølgen.

Sushi restaurant København

Sushi kan også nydes hjemme, ved at bestille som take away. På denne måde kan man selv skabe stemningen omkring sushien, dog er restauranterne gode til at skabe den hyggelige stemning selv, så take away er kun et alternativ.

Prisniveau for sushi

Prisen på sushi afhænger meget af antal stykker og hvilken slags sushi man bestiller. Hvis man for eksempel bestiller en af de større menuer med lidt forskelligt blandet sushi, koster det ofte omkring 250 kr. Dette kan gøres billigere ved at reservere bord via R2N. Herved får man rabat på regningen – som gælder for hele menuen, også de drikkevarer, som nydes til maden.

Kundeudtalelser

"Super godt koncept, som er nemt at bruge. Vi helt sikkert benytte jer senere og få ny inspiration..." Charlotte (Ballerup)

"Supergodt koncept. Vi har været tilfredse hver eneste gang." Gitte (Greve)

"Jeg kommer mere rundt på forskellige restauranter når jeg bruger R2N," Helle (Valby)