en-GB
1721715741833
https://www.r2n.dk/
Frb Rådhuskælder Frederiksberg

I de historiske lokaler under Frederiksberg Rådhus, kan du nyde en fantastisk middag hos Frb Rådhuskælder samt opleve et af de største udvalg af fadøl.

1

Book a table:

%
Book

* Discount on the entire bill

currentBookings

About


Location
Du finder Frb Rådhuskælder i de historiske lokaler under Frederiksberg Rådhus, tæt på Frederiksberg Centret, Frederiksberg Metro og Frederiksberg Have.

Address: Smallegade 1, 2000 Frederiksberg

Atmosphere
Frb Rådhuskælder er beliggende i de historiske lokaler under Frederiksberg Rådhus, hvor hvælvede lofter i selskabslokalerne og åben pejs sikrer den helt rigtige stemning. Fra barens glastilbygning er der direkte udsigt over pladsen, hvor du kan nyde det livlige menneskemylder og den hyggelige stemning.

Udendørsserveringen på Rådhuspladsen er åben i forår, sommer og efterårssæsonen, og viser vejret sig i disse måneder fra sin dårlige side, så er der ligeledes store parasoller, der kan holde regndråberne væk og varme tæpper, der kan skåne dig for den værste kulde.

The food
Hos Frb Rådhuskælder kan de ikke løbe fra, at de elsker mad. Derfor har de bedt deres chefkok Asbjørn Jensen om at sammensætte en lækker menu. På menuen finder du bl.a. smørrebrød til frokost og om aftenen tilbyder de retter som fx tartar og øl paneret fish & chips.

Frb Rådhuskælder har et af Frederiksbergs største udvalg af fadøl. Gå på opdagelse i de mange forskellige øl lige fra de populære varianter fra Jakobsen og 1664 Blanc eller FRB Bryghus’ egen specialøl. Er du ikke til øl, kan du nyde et dejligt glas vin eller nogle af de lækre cocktails.

Facilities
  • Seats outside
Cuisine
Danish, bistro

Opening hours
Monday: 11:30 - 18:00
Tuesday to Thursday: 11:30 - 22:00
Friday to Saturday: 11:30 - 24:00
Sunday: 11:30 - 18:00

Price range
Starters: 95 - 125 Kr.
Main course: 145 - 225 Kr.
Dessert: 85 - 95 Kr.
Menu: 395 Kr.

Seatings
50 inside / 20 outside

Map


Reviews

Loading reviews

Testimonials

"Top brugervenlig... og fungerer fint med restauranten husker at fratrække rabat" Lars (København K)

"Har brugt konceptet nu i flere år! Særdeles tilfreds!" Anna HeleneKindberg (København K)

"Elsker jeres koncept. Så meget bedre end forskellige deals." Ole (Smørum)