en-GB
1638372208203
https://www.r2n.dk/
Il Rustico København K

Hvis du skal forkæles med velsmagende italienske specialiteter, så er Il Rustico på Kultorvet det perfekte sted! Kokkens speciale er sprøde pizzaer, så kom forbi og slå dig løs i deres væld af lækre pizzaer. Book hér og få rabat på hele regningen!

1

Book a table:

%
Book

* Discount on the entire bill

currentBookings

About


Location
Den italienske perle, Il Rustico er beliggende på hjørnet af Kultorvet og Rosengården. Herfra er du tæt på Nørreport station og Strøget, dermed er det et perfekt stop på vejen hjem fra en shoppetur i byen.

Address: Kultorvet 9, 1175 København K

Atmosphere
Hos Il Rustico bydes du velkommen til en moderne italiensk restaurant, hvor den vigtigste mission er at alle gæster får en mindeværdig oplevelse gennem god service og forkælelse af smagsløgene.

Når du træder ned af den lille trappe ved restaurantens indgang, kommer du indenfor i deres hyggelige lokaler. Restauranten er møbleret med træborde og læderstole, der komplimenteres af de lyse sandfarvede vægge. I midten af lokalet har man lavet en indbygget bar i lyse mursten og en smuk træbordplade.

På de varme sommerdage kan I også nyde jeres måltid udenfor på den store udendørs serveringen. I aftentimerne og på de koldere dage tændes terrassevarmerne, hvilket danner rammen for en hyggelig middag.

The food
Hos Il Rustico serveres god italiensk mad lavet på de bedste råvarer nøje udvalg af restaurantens dygtige kokke. Deres speciale er pizza, derfor finder du et væld af lækre og sprøde pizzaer på menukortet.

Hvis humøret er mere til pasta, en kødret eller andre italienske specialiteter, så finder du naturligvis også dette på restaurantens store menukort. Prøv f.eks. deres lækre Antipasti Misto, kalvemørbrad med parmaskinke eller Cannelloni med spinat og ricotta. For at tilfredsstille lækkersulten anbefaler restauranten at smage deres deres Tartufo Di Chocolato eller deres hjemmelavede Panna Cotta.

Restauranten har naturligvis også en børnemenu til de mindste.

Facilities
  • Vegetarian dishes
  • Romantic
  • Children's menu
  • Seats outside
Cuisine
Italian, Pizza

Opening hours
Monday to Saturday: 11:00 - 24:00
Sunday: closed

Price range
Starters: 59 - 119 Kr.
Main course: 119 - 269 Kr.
Dessert: 69 - 99 Kr.

Seatings
40 inside / 30 outside

Map


Reviews

Loading reviews

Testimonials

"Er rigtig glad for den her app! Ville nok ikke komme ud og spise ellers - men nu har jeg som..." Kathrine Juul Michagin (København Ø)

"Lækkert at rabatten er på hele regningen" Lotte Bang Steffensen (København NV)

"Rigtig god måde at finde nye spisesteder. Nemt og overskueligt." Tülay (Frederiksberg)