da-DK
1720885731083
https://www.r2n.dk/
Restauranter
Søg / Filtrér

Italienske restauranter i København

Herunder kan du se alle italienske restauranter R2N har et samarbejde med. Derudover kan du længere ned læse mere om det italienske køkken.

Italienske restauranter i København

Københavnerne er vilde med italienske restauranter, og det italienske køkken er uden tvivl et af de mest fortrukne, når restaurantgæster verden over skal vælge.
Reserveres der bord igennem R2N’s netværk, kan du få en mærkbar rabat på hele regningen.

Det italienske køkkens historie

Det italienske køkken (la cucina) bygger på meget gamle traditioner og har udviklet sig i århundreder, med rødder helt tilbage til 400 år f. Kr (wikipidia).
Mange af de italienske byer, såsom Rom, Firenze, Sicilien og Venedig har i høj grad været med til at præge det italienske køkken.  Dog kan disse restauranter være overraskende forskelligt fra region til region, hvilket har betydning for, hvad der serveres på de forskellige restauranter.

Det italienske køkken

Det italienske køkken er kendt for brug af friske naturlige ingredienser med mange grønsager, kød, fisk og ofte ledsaget af frisk pasta. Fisk har traditionelt været en stor del af deres spise igennem mange år, da Italien er omkranset af hav, og fisk derfor har været en naturlig del af madlavningen. - se evt. fiskerestauranter i København.

Pizza og pasta opfattes ofte som de traditionelle retter, dog har de italienske restauranter også meget andet at byde på.

En typisk menu starter med en forret, der for eksempel kan være små pastaretter eller forskellige supper såsom ministroni. Der følges op med en hovedret (secondo), som typisk vil består af kød eller fisk kombineret med grønsager og brød. Som regel sluttes sådan en menu af med en dessert og en friskbrygget espresso.

Italiensk restaurant København

Prisniveau for italienske restauranter

Der er mange italienske restauranter i København med yderst rimelige priser.
En menu fås ned til 150 kr. på de billigste restauranter og til 300-400 kr. på de lidt dyrere. Rabatten som R2N tilbyder gælder hele regningen og gør det derfor billigere, at komme ud og nyde de italienske restauranter i København. 

Kundeudtalelser

"Fabelagtig rabat ordning..! Har aldrig hørt om den før, men jeg skal nok sprede rygtet :)" Heidi (Viborg)

"Genial app. Man finder nye og spændende steder" Henrik Gerlach (Taastrup)

"Let at booke bord. Fungerer tilfredsstillende." Birgit Kamp Poulsen (København V)