en-GB
1639015557900
https://www.r2n.dk/
Le Poêlon D'or København K

Hos Le Poêlon D’or i Indre København har man taget de bedste elementer fra den franske madlavning og tilsat et moderne touch fra forskellige verdenshjørner. Hér er den samlede oplevelse essentiel, derfor bydes der både på en kulinarisk oplevelse og hygge i verdensklasse. Book hér og få rabat på hele regningen i aften!

1

Book a table:

%
Book

* Discount on the entire bill

currentBookings

About


Location
Le Poêlon D'or er beliggende på hyggelige Sankt Peders Stræde tæt på Københavns Universitet. Ikke langt derfra finder du derfor både Strøget, Tivoli og Kongens Nytorv. Du er dermed dejlig tæt på restauranten i forbindelse med en tur i Københavns smukke gader.

Address: Sankt Peders Stræde 27, 1453 København K

Atmosphere
Hos Le Poêlon D'or har man en filosofi, som hedder: "At spise ude, er langt mere end blot at blive mæt. Det handler om at tilfredsstille vores sanser". Ud fra denne filosofi skaber restauranten rammerne for en oplevelse, der både er kulinarisk og hyggelig.

Restauranten er indrettet med smukke lyse farver og store vinduer, der giver et flot lysindfald. De lyse træborde dekoreret med levende lys og servietter, er smukt komplimenteret af de beige læderstole.

Da stemningen er vigtig for den samlede oplevelse, sørger restaurantens dygtige tjenere for at tage godt imod jer og opvarte jer under hele besøget. I kan derfor trygt læne jer tilbage og nyde den velsmagende mad.

The food
Hos Le Poêlon D’or har man fortolket det franske køkken på en ny og spændende måde, hvor forskellige egne af verden har sat sit præg på madlavningen og præsentationen. De dygtige kokke har taget de bedste elementer fra det franske køkken og sammensat til en komplet oplevelse inspireret af blandt andet det nordiske køkken.

Hos Le Poêlon D’or tilbydes 2 serveringer bestående af en canapé plate og en valgfri hovedret. Hvis der ønskes dessert, kan dette tilkøbes. Restauranten går op i, at bruge råvarer af den højeste kvalitet, da både det og kokkens håndværk bidrager til den kulinariske oplevelse. Derfor vil du opleve at udvalget på menukortet i perioder godt kan skiftes ud, så de kan tilpasse til sæsonens råvarer.

Facilities
  • Bar
Cuisine
French, nordic

Opening hours
Monday: closed
Tuesday to Sunday: 17:00 - 22:00

Price range
Menu: 299 - 389 Kr.

Seatings
50 inside / 0 outside

Map


Reviews

Loading reviews

Testimonials

"Fantastisk koncept. Thumps up!" Christian (København Ø)

"Har stor glæde af R2N og er meget tilfreds med konceptet og udvalget af restauranter - specielt i..." Pia (Lyngby)

"Supergodt koncept. Vi har været tilfredse hver eneste gang." Gitte (Greve)