en-GB
1571362313076
https://www.r2n.dk/
Lynetten København K

Lynetten på Refshaleøen har fokus på det dansk/franske køkken, dog med mest tyngde i det gode danske, som vi alle holder meget af. Book hér og få rabat på hele regningen i aften!

1

Book a table:

%
Book

* Discount on the entire bill

currentBookings

About


Location
På Refshaleøen kan du finde en lille perle ved navn Lynetten. Restauranten er placeret midt på den skønne havn hvor man på terrassen kan sidde og nyde udsigten over alle masterne fra bådene.

Address: Refshalevej 200, 1432 København K

Atmosphere
Restaurant Lynetten er en skøn havnerestaurant, som i efteråret 2014 er blevet overtaget af holdet bag Restaurant Couloir, der ligger på Amager Strandvej.

Hos Lynetten er der rig mulighed for at nyde en god frokost eller middag i smukke omgivelser, både inde i deres varme lokaler, hvor der er panoramaudsigt over Øresund eller på deres store terrasse med udsigt over havn og vand.

The food
Restaurant Lynetten har fokus på det dansk/franske køkken, dog med mest tyngde i det gode danske, som vi alle holder meget af. Således vil deres frokoster være en kombination af det klassiske danske og nye lækre cafe-retter – altså noget for enhver smag!

Facilities
  • Children's menu
  • Seats outside
Cuisine
Danish, french, café

Opening hours
Monday to Friday: 11:00 - 22:00
Saturday to Sunday: 10:00 - 22:00

Price range
Starters: 79 - 109 Kr.
Main course: 89 - 190 Kr.
Dessert: 65 - 75 Kr.

Seatings
50 inside / 20 outside

Payment methods

Map


Reviews

Loading reviews

Testimonials

"Allertiders ide med R2N! Jeg har sendt linket til flere af mine venner. Det er dejligt at se at der..." Joanna (Frederiksberg)

"Vi spiser oftere ude fordi siden er nem og overskulige" (København S)

"Fint koncept. Er meget tit ude at spise og nu endnu mere efter vi er blevet opmærksomme på jeres..." Linda Michelsen (Vanløse)