en-GB
1639011073178
https://www.r2n.dk/
Lynetten København K

Hos Lynetten på Refshaløen bliver du forkælet med veltilberedte retter fra det danske og franske køkken. Kom forbi og smag deres højtbelagte smørrebrød, dagens ret eller stegt flæsk ad libitum. Book hér og få rabat på hele regningen i aften!

1

Book a table:

%
Book

* Discount on the entire bill

currentBookings

About


Location
På Refshaleøen finder du den en lille perle ved navn Lynetten. Restauranten er placeret lige ud til den skønne havn, hvor du ikke er langt væk fra busforbindelser eller en gåtur langs vandet.

Address: Refshalevej 200, 1432 København K

Atmosphere
Restaurant Lynetten er en skøn havnerestaurant, som i efteråret 2014 er blevet overtaget af ejerne, Kasper og Anders, som også ejer søsterrestauranten Couloir på Amager.

Hos Restaurant Lynetten er der rig mulighed for at nyde en god frokost eller middag i smukke omgivelser. På de varme sommerdage kan du nyde den velsmagende mad på deres store terrasse, hvorfra du har udsigten over havnen og alle bådmasterne. Du kan også sidde indenfor i deres varme lokaler, hvor der er panoramaudsigt over Øresund og det smukke, bølgende hav.

The food
Hos Restaurant Lynetten serveres der retter med fokus på det traditionelle danske og franske køkken. De fleste retter tager udgangspunkt i det gode danske køkken, når det er bedst. Hver eneste ret tilberedes præcis, som vi alle holder af det og altid med friske råvarer.

Frokostretterne bærer derfor præg af, at være en kombination af de klassiske danske retter og nye, moderne café anretninger. Her kan du f.eks. nyde højtbelagt smørrebrød, Stjerneskud eller en bøfsandwich.

Til aften bydes der på et stort udvalg af lækre varme retter, hvor du frit kan vælge mellem velsmagende forretter, hovedretter og desserter. Hver dag serveres der desuden en dagens ret, som det venlige personale oplyser dig om ved ankomsten.

Others
Hvis du ligesom alle andre, elsker en god omgang klassisk stegt flæsk med persillesovs og kartofler, skal du slå et smut forbi Lynetten på onsdage, hvor denne lækre ret serveres både som ala-carte og ad-libitum.

Facilities
  • Children's menu
  • Toddlers fit
  • Seats outside
Cuisine
Danish, french, café

Opening hours
Monday to Friday: 11:00 - 22:00
Saturday to Sunday: 10:00 - 22:00

Price range
Starters: 79 - 139 Kr.
Main course: 89 - 199 Kr.
Dessert: 65 - 79 Kr.

Seatings
50 inside / 20 outside

Map


Reviews

Loading reviews

Testimonials

"Tak til Christian for god service." Rikke (København Ø)

"Fint koncept, nemt at bruge." Birthe (Allerød)

"Super koncept. Nemt at benytte App'en." Pia (Lyngby)