en-GB
1721712400835
https://www.r2n.dk/
Meyers Spisehus Lyngby Lyngby

Nyd en lækker cocktail, mens du læser menukortet hos populære Meyers Spisehus i Lyngby. Skal du sammensætte en spændende menu fra årstidens a la carte? Eller er lysten mere til en sprød stenovnspizza?

1

Book a table:

%
Book

* Discount on the entire bill

currentBookings

About


Location
Meyers Spisehus ligger på Handelstorvet centralt i Lyngby. Stationen er kun et stenkast væk og der er masser af p-pladser lige ved siden af restauranten. Besøg Meyers Spisehus ifm. en tur i biografen eller når du har været på shopping i Magasin eller Lyngby Storcenter.

Address: Handelstorvet 10, 2800 Kongens Lyngby

Atmosphere
De fleste kender Claus Meyer og ved at han er synoym for kvalitet og godt håndværk. Det mærker man med det samme. Restauranten er moderne indrettet med en stor bar og et hyggeligt spiseområde. Der er en uformel og afslappet stemning. Snup en lækker cocktail, mens du venter på maden.

The food
Menukortet byder først og fremmest på noget nemt og bekvemt, som man aldrig bliver træt af - nemlig stenovnspizzaer. De får stor ros af restaurantens stamgæster. Er du mere i humør til et "rigtigt" måltid, kan du vælge 1-3 retter på a la carte kortet. Menukortet skiftes jævnligt, men du vil altid finde 3-4 forskellige forretter, hovedretter og desserter, baseret på årstidens friske råvarer. Det er muligt at tilkøbe vinmenu. Til de små er der en børnemenu bestående af pizza og chokoladekage - et sikkert hit!

Sidst men ikke mindst kan man kaste sig ud i en delemenu, hvor man får en smagsrundfart i forskellige retter fra a la carte kortet (delemenuer skal bestilles af min. 2 personer).

Facilities
  • Vegetarian dishes
  • Children's menu
  • Seats outside
Cuisine
Nordic, International, Pizza

Opening hours
Monday to Saturday: 11:00 - 22:00
Sunday: 10:00 - 21:00

Price range
Main course: 200 Kr.
Menu: 280 - 350 Kr.

Seatings
140 inside / 50 outside

Map


Reviews

Loading reviews

Testimonials

"Tak for en super skøn og effektiv app, som er nem og virker bare rigtig godt." LindaHøjland (Ølstykke)

"Fantastisk koncept" Lis (Vordingborg)

"Dejlig nem app at betjene - stort udvalg og rigtig god oplevelse!" Julie (Lyngby)