en-GB
1627262079271
https://www.r2n.dk/
Couloir København S

Couloir er en restaurant med store ambitioner! Nyd den flotte udsigt og mad lavet af høj kvalitet. Book hér og få rabat på hele regningen i dag!

1

Book a table:

%
Book

* Discount on the entire bill

currentBookings

About


Location
Couloir, der er søster-restaurant til Bistro Couloir, er placeret i krydset mellem Øresundsvej og Amager strandvej, og har en flot udsigt over stranden og det smukke Øresund. Kun 3 min. fra Øresund metrostation.

Address: Amager Strandvej 102, 2300 København S

Atmosphere
At drive et spisested er ikke bare et arbejde, men derimod en passion og en drøm, for ejerne Anders og Kasper. En drøm de prøver at forfølge hver dag. Deres mål for Couloir er, at være det fortrukne spisested på Amager for rigtig mange mennesker, og dette skal ske gennem god mad til fornuftige priser.

Restauranten er det perfekte sted at besøge på en sommerdag, da de har Amagers største udeservering, og den skønneste udsigt over stranden og Øresund. Om vinteren kan den smukke udsigt nydes inde i deres hyggelige restaurant, der har store panoramavinduer.

The food
Couloir laver mad som er inspireret fra det franske og danske køkken. De lægger stor vægt på friske råvarer og høj kvalitet. Menukortet ændres med sæsonen og de tilbyder både frokost- og aftenmenu samt en varieret børnemenu.

Hvis du har lyst til en drink før eller efter middagen, så kan du prøve en af deres lækre lemonader med rom.

Facilities
  • Children's menu
  • Bar
  • Seats outside
Cuisine
French, café, burger

Opening hours
Monday to Friday: 11:00 - 23:00
Saturday to Sunday: 10:00 - 23:00

Price range
Starters: 89 - 129 Kr.
Main course: 99 - 255 Kr.
Dessert: 60 - 89 Kr.
Menu: 325 Kr.

Seatings
80 inside / 100 outside

Map


Reviews

Loading reviews

Street view


Testimonials

"Super koncept, I blir stor succes ! Flere gourmet restaurenter ville være Nice ! Ikke bare af..." Henrik Egebjerg (København K)

"Nemt og fint udvalg af restauranter når man skal i byen. Anbefalelsesværdigt! Tak!" Niels (Kalvehave)

"Tak for jer! Oplever varianter i byen, som vi ellers ikke ville opleve! Og rabat er jo altid et..." Jeanne (København V)