en-GB
1627259399296
https://www.r2n.dk/
Kashmir Østerbro København Ø

Kashmir på Østerbro byder på en hyggelig og autentisk atmosfære, som afspejler den indiske kultur. Book hér og få rabat på hele regningen i aften!

1

Book a table:

%
Book

* Discount on the entire bill

currentBookings

About


Location
Den populære indiske restaurant på Østerbro, er tæt på både Fælledparken, Østre Gasværk og Nordhavn st. Et oplagt valg, hvis man skal ud og være kulturel på Østerbro.

Address: Willemoesgade 75, 2100 København Ø

Atmosphere
Restaurantens indretning er bygget op med kontrastfarverne sort og hvid, der afspejler den seneste mode i Indien. Målet er at skabe en god oplevelse for kunden gennem smag og god betjening.

The food
Der tilbydes eksklusive specialiteter som man ellers skal til Indien for at opleve. Kokkene prioriterer friske råvarer af højeste kvalitet.

Others
Restaurant Kashmir er både velkendt og ny. Velkendt fordi den gennem de sidste 30 år har budt på indiske specialiteter for københavnerne, og ny da et generationsskifte nu har medført, at dette hyggelige spisested fremtræder som en helt ny oplevelse.

Facilities
  • Vegetarian dishes
  • Children's menu
Cuisine
Indian

Opening hours
Monday to Sunday: 17:00 - 22:30

Price range
Starters: 35 - 69 Kr.
Main course: 105 - 140 Kr.
Dessert: 45 - 49 Kr.

Seatings
50 inside / 0 outside

Map


Reviews

Loading reviews

Street view


Testimonials

"2 Night er det bedste rabatsystem, idet der reserveres samtidig og der er rabat på hele regningen,..." Christian Lassen (Glostrup)

"Har brugt R2N flere gange og kun en enkelt gang blevet skuffet. På grund af manglende reserverings..." Sten Elkjær Andersen (Holmegaard )

"Super smart idé. Det virker!" Marlene (København V)