da-DK
1718296958843
https://www.r2n.dk/
Restauranter
Søg / Filtrér

Indiske restauranter i København

Herunder kan du se alle indiske restauranter R2N har et samarbejde med. Derudover kan du længere ned læse mere om det indiske køkken.

Indiske restauranter i København

København huser mange indiske restauranter. R2N´s restaurant-netværk har ovenstående indiske restauranter i København tilknyttet, hvilket betyder at du kan opleve denne spise med god rabat.

Det indiske køkkens historie

Det indiske køkken stammer overvejende fra Nordindien, hvor stormogulerne og deres hære opholdt sig. Hærene var en blanding af mange forskellige folkefærd, og dette betød, at der kom mange input til madlavningen, hvilket resulterede i den indiske madlavning, vi kender i dag. Der er stor variation mellem maden i Indien afhængig af, om det er i Nord- eller Sydindien. I Nordindien er retterne primært med kød, og i Sydindien er de mest brugte råvarer grøntsager og ris. Denne variation kan selvfølgelig opleves på flere af de indiske restauranter i København.

Indiskrestaurant København

Det indiske køkken

Det indiske køkken er især kendt for sin curry, som der findes utallige opskrifter på. Curry er hovedsageligt tomat, hvidløg, ingefær og løg, hvad der ellers kommes i afhænger af restauranten og måltidet. Tager man på en indisk restaurant i København, vil man opdage at kylling og lam er det foretrukne  kødvalg, og at fisk og skaldyr også pryder menukortet i stor stil. Indien har en kystlinje, og derfra kommer inspirationen til også at servere fisk. Derfor er disse restauranter også meget varierede, og der er helt sikkert noget for enhver smag.

Er man til en smagsoplevelse hvor der bliver brugt mange krydderier til både at give smag og farve, er et besøg på sådan en restaurant klart et besøg værd. De pakistanske restauranter i Kbh. anvender samme koncept med at krydre maden med chili, gurkemeje og koriander og minder dermed om det indiske køkken.

I de fleste restauranter er der mulighed for at få take away, hvilket i mange henseender kan være en glimrende måde at smage indisk mad på. Dog er disse restauranter fortrinlige til skabe en god stemning, hvilket bestemt gør dem en oplevelse værd.

Prisniveau for indiske restauranter

Restauranterne er gode til at holde prisen på et fornuftigt niveau. En menu med tre retter kan fås helt ned til under 200 kr. Højere prisklasser findes selvfølgelig også - der er R2N´s rabatter med til at gøre oplevelsen lidt sjovere, da der kommer en mærkbar rabat på hele regningen.

Kundeudtalelser

"Det var et tilfælde vi fandt R2N. Det vil vi benytte igen i fremtiden." Søren (Lyngby)

"Hurtigt og effektiv" BjarneThejl (Birkerød)

"Vi får på denne måde besøgt restauranter, som vi ikke kender og måske aldrig har hørt om, og..." Anja (Frederikssund)