en-GB
1721412637097
https://www.r2n.dk/
Kashmir Østerbro København Ø

Kashmir på Østerbro serverer så velsmagende indisk mad, at Politiken har tildelt dem 4 kokkehuer. Maden serveres i autentiske omgivelser, der afspejler den indiske kultur.

1

Book a table:

%
Book

* Discount on the entire bill

currentBookings

About


Most value for money.
In 2021 Kashmir Østerbro got 6.00 out of 6 stars.
Location
Den populære indiske restaurant på Østerbro, er tæt på både Fælledparken, Østre Gasværk og Nordhavn st. Et oplagt valg, hvis man skal ud og være kulturel på Østerbro.

Address: Willemoesgade 75, 2100 København Ø

Atmosphere
Restauranten er indrettet efter den seneste mode i Indien. Så snart du træder indenfor mødes du af kontrastfarverne sort og hvid, som danner rammen for den hyggelige og autentiske stemning, der præger hele restauranten. Personalets mål er, at skabe en god oplevelse for gæsten, både gennem den gode smagsoplevelse og en formidabel service.

Restauranten har eksisteret siden 1982, men har for nyligt oplevet et generationsskifte, der har medført at det hyggelige spisested fremtræder som en helt ny oplevelse.

The food
Hos Kashmir lægges der stor vægt på traditionelt håndværk og gode krydderier, hvilket kan smages i deres lækre retter. Restaurantens mål er, at skabe uforglemmelige madoplevelser.

På menuen finder du et stort udvalg af eksklusive indiske specialiteter, tandoori-retter, hjemmelavet kulfi-is og meget mere. Der serveres desuden vegetariske retter, tilberedt med den indiske ost, paneer.

Others
Restaurant Kashmir har fået 4 kokkehuer i Politiken, for at servere så velsmagende indisk mad, som man normalt skal tage til Indien for at opleve.

Facilities
  • Children's menu
Cuisine
Indian

Opening hours
Monday to Sunday: 17:00 - 22:00

Price range
Starters: 45 - 75 Kr.
Main course: 65 - 140 Kr.
Dessert: 55 - 65 Kr.

Seatings
50 inside / 0 outside

Map


Reviews

Loading reviews

Street view


Testimonials

"Top godt koncept, som vi bruger meget!" Frederikke (København Ø)

"Super koncept. Har sendt jeres hjemmeside link til mine venner og familie." Rita (Hellerup)

"ET BOOKING SYSTEM DER VIRKER" Poul Svane (København K)