en-GB
1582417865992
https://www.r2n.dk/
Nyhavns Kroen København K

Nyhavns Kroen, der som navnet afslører, ligger i Nyhavn, serverer god og traditionel dansk mad, som mormor lavede det. Book hér og få rabat på hele regningen!

1

Book a table:

%
Book

* Discount on the entire bill

currentBookings

About


Best Danish restaurant on R2N.
In 2019 Nyhavns Kroen got 5.15 out of 6 stars.
Location
Nyhavns Kroen er kro og bøfhus i et. Restauranten ligger ved Nyhavns Broen - hvor Nyhavn krydser Toldbodgade, og blot 250 meter fra Kongens Nytorv metro station og dermed også tæt på Strøget og Magasin Du Nord.

Address: Nyhavn 47, 1051 København K

Atmosphere
Indretningen er hyggelig med grønternede duge, dæmpede lysekroner og levende lys. Der er kælet for de hyggelige detaljer i den gamle bygning. Kroens tjenere gør altid deres bedste for at skabe rammerne om en hyggelig frokost eller middag.

The food
På Nyhavns Kroen serveres god og traditionel dansk mad, som mormor lavede den - nogle af retterne er dog tilført Kroens egen smagsoplevelse. Frokost: Smørrebrød, salat og varmeretter. Aften: Danske middagsretter og bøffer.

Others
OBS: Vi gør opmærksom på, at der ikke kan reserveres plads udenfor - hverken med eller uden rabat. Pladserne ude er som udgangspunkt forbeholdt forbipasserende i Nyhavn, da disse pladser er meget populære og hurtigt bliver besat. Dette gælder således også, selvom der tilfældigvis måtte være en ledig plads ved ankomst.

Facilities
  • Bar
  • Seats outside
Cuisine
Danish, sandwiches (danish)

Opening hours
Monday to Sunday: 10:00 - 22:00

Price range
Starters: 85 - 145 Kr.
Main course: 130 - 219 Kr.
Dessert: 75 - 84 Kr.

Seatings
40 inside / 30 outside

Map


Reviews

Loading reviews

Testimonials

"Et rigtig godt koncept - og en betydelig besparelse når man kan reducere 1500,- til 1000,-. SMS..." Johnny (Brøndby)

"Fabelagtig rabat ordning..! Har aldrig hørt om den før, men jeg skal nok sprede rygtet :)" Heidi (Viborg)

"Dejligt koncept der uden tvivl inviterer mig som bruger til at besøge langt flere restauranter. :-)" Cecilie (Frederiksberg)