en-GB
1719003667798
https://www.r2n.dk/
Nyhavns Kroen København K

Hos Nyhavns Kroen kan du nyde traditionel dansk mad, når det er bedst, i en nostalgisk atmosfære, hvor hyggen er i centrum, og maden har den fulde opmærksomhed. I 2022 blev kroen anerkendt med Travelers' Choice-prisen fra TripAdvisor.

1

Book a table:

%
Book

* Discount on the entire bill

currentBookings

About


Best Danish restaurant on R2N.
In 2020 Nyhavns Kroen got 5.73 out of 6 stars.
Most value for money.
In 2020 Nyhavns Kroen got 6.00 out of 6 stars.
Best Danish restaurant on R2N.
In 2019 Nyhavns Kroen got 5.15 out of 6 stars.
Location
Nyhavns Kroen ligger ved Nyhavns Broen, lige der hvor Nyhavn krydser Toldbodgade. Det er kun et stenkast fra Kongens Nytorv metro station samt er det tæt på både Strøget, Magasin Du Nord og Tivoli.

Address: Nyhavn 47, 1051 København K

Atmosphere
Når du træder indenfor hos Nyhavns Kroen mødes du af en hyggelig indretning med grønternede duge, dæmpede lysekroner og levende lys. Her bliver der kælet for detaljerne i den gamle bygning. I sommermånederne kan du også nyde solens stråler på deres udendørsservering, mens du iagttager kajens mylder og hygge.

Restauratør Michael Olsen og kroens tjenere gør altid deres bedste for at skabe rammerne om en hyggelig frokost eller middag, der giver dig lyst til at komme tilbage - gang på gang.

The food
Nyhavns Kroen giver dig en stemning og en menu, som både følger med tiden samt værner om traditionel dansk husmandskost. Alle retterne tilberedes efter originale opskrifter. Her serveres alle de klassiske danske frokostretter, som f.eks. marinerede sild og smørrebrød. Om aftenen serveres de traditionelle varmeretter, som blandt andet tarteletter, pariserbøf og stegt flæsk.

I både 2019 og 2020 blev Nyhavns Kroen kåret som den bedste danske restaurant på R2N. Her roste vores brugere blandt andet deres fremragende service, dejlige atmosfære og veltilberedte gode gammeldags mad. I 2020 blev de desuden kåret som én af restauranterne med mest værdi for pengene og fik 6 ud af 6 stjerner på R2N.

Others
OBS: En bordreservation i Nyhavn garanterer, at man kan få bord i restauranten, men man er ikke garanteret en udendørsplads. Pladserne ude på havnekajen er så populære, at de ikke kan reserveres (heller ikke direkte hos restauranten). Hvis der er ledige pladser udendørs, når man ankommer, er det som oftest muligt at nyde maden dér.

Facilities
  • Romantic
  • Bar
Cuisine
Danish, nordic, sandwiches (danish)

Opening hours
Monday to Sunday: 10:00 - 22:00

Price range
Starters: 129 - 139 Kr.
Main course: 139 - 379 Kr.
Dessert: 99 - 125 Kr.
Menu: 369 Kr.

Seatings
40 inside / 30 outside

Map


Reviews

Loading reviews

Testimonials

"Godt koncept i har det vil vi bruge noget mere" Erik (Køge)

"Fantastik koncept. Vi bruger altid. Elsker R2N" Carla Sofia (København K)

"Fine tilbud hos gode restauranter." Klaus (København N)