en-GB
1632430298949
https://www.r2n.dk/
Señorita København V

Restaurant Señorita på Vesterbro byder dig varmt velkommen indenfor til en autentisk mexikansk restaurant, hvor de velsmagende retter serveres i sydlandsk stemning. Book hér og få rabat på hele regningen i aften!

1

Book a table:

%
Book

* Discount on the entire bill

currentBookings

About


Location
Restaurant Señorita ligger midt på Istedgade i gåafstand fra Københavns Hovedbanegård, Kødbyen, Det Ny Teater og spillestedet Vega. Restauranten er derfor det oplagte valg, hvis du befinder dig i det centrale Vesterbro.

Address: Istedgade 49, 1650 København V

Atmosphere
Så snart du træder ind på restaurant Señorita mødes du af en autentisk mexikansk indretning, der skaber en sydlandsk stemning. På væggene hænger farverige tæpper, sombrero hatte og andre sjove detaljer og dekorationer. Maden serveres ved de klassiske lyse træborde af det venlige og opmærksomme personale. Restauranten har også pladser udenfor, så på de varmere forårs- og sommerdage kan du nyde maden udenfor.

The food
Restauranten serverer hjemmelavede mexikanske retter, der alle tilberedes fra bunden med de bedste råvarer. Maden er så velsmagende og autentisk, at man næsten skulle tro man befandt sig i Mexico.

På menukortet kan du vælge mellem klassikere, som f.eks. nachos, chimichanga og burritos. Alle retterne serveres både i stærke og milde udgaver, så der findes noget for enhver smag. Til de mindste har restauranten også en særlig børnemenu.

Hvis du finder det svært at vælge mellem de mange lækre retter, kan du prøve én af restaurantens sammensatte menuer, bestående af forret, hovedret og dessert.

Others
For at omfavne den mexikanske stemning, anbefaler restauranten at slukke tørsten i én af deres lækre drinks. Deres drinks-kort byder på et bredt udvalg af klassiske spanske cocktails, som blandt andet Sangria, Piña Colada eller Mojito. Alle drinks kan fås både på glas og kande!

Facilities
  • Vegetarian dishes
  • Children's menu
  • Bar
  • Seats outside
Cuisine
Mexican

Opening hours
Monday to Thursday: 12:00 - 23:00
Friday to Saturday: 12:00 - 24:00
Sunday: 12:00 - 23:00

Price range
Starters: 45 - 89 Kr.
Main course: 89 - 169 Kr.
Dessert: 39 - 59 Kr.
Menu: 169 - 419 Kr.

Seatings
75 inside / 22 outside

Map


Reviews

Loading reviews

Street view


Testimonials

"Rigtig godt koncept" Bente (Brønshøj)

"Fantastisk koncept! Jer vil jeg bruge meget fremover!" Leonora (Frederiksberg)

"Fantastisk concept. Jeg vil helt klart bruge det igen" Izabela (Aarhus C)