da-DK
1721922458863
https://www.r2n.dk/
Restauranter
Søg / Filtrér

Mexicanske restauranter i København

Herunder kan du se alle mexicanske restauranter R2N har et samarbejde med. Derudover kan du længere ned læse mere om det mexicanske køkken.

Mexicansk restaurant i København

Der findes en del restauranter i København, som tilbyder mexicanske smagsoplevelser – og som helt bestemt er et besøg værd.

Det mexicanske køkken har udviklet sig løbende de sidste 100 år og tilbyder mange forskellige retter fra nutidens og det gamle traditionelle mexicanske køkken.

Mexicanske restauranter i København

Det mexicanske køkken byder på mange forskellige smagsoplevelser, det skal dog påpeges, at chili, herunder jalapenos, er den mest centrale og karakteristiske del i den mexicanske gastronomi, og der kendes over 100 forskellige varianter af dette stærke krydderi.

Derudover er det ingredienser som majs, ris, tomater, avokado, salsa, hvidløg og bønner – både brune, røde, gule og sorte, der sætter sit præg på denne madkultur. Endvidere er der også den traditionelle pandekagelignende tortilla, som anvendes som brød til de fleste retter, fra de meget enkle tacos og enchiladas til chilaquiles, som er en meget stærk lasagne.

Til denne eksplosive smagsoplevelse kan selvfølgelig også nydes den traditionelle tequila og Corona øl, som er en del af den kulinariske oplevelse i det mexicanske køkken.

Mexikansk restaurant København

Prisen på mexicansk restaurant i Kbh.

Prisen for et dejligt besøg på en af de hyggelige og atmosfærefyldte mexicanske restauranter ligger på ca. 350 kr. for en 3-retters menu. Det afhænger selvfølgelig af, hvilken restaurant man vælger at besøge. Med bordbestilling via R2N får du en fin besparelse på de ovenstående mexicanske restauranter i København.

Kundeudtalelser

"Det fungerer bare perfekt, og det var dejligt I sendte adressen med SMS, så skulle man ikke stå..." Elinor (Herlev)

"en god og nem måde at finde nye steder og det fungere fint" Linda (Ølstykke)

"Første gang vi brugte R2N, men bestemt ikke sidste gang.Flot service" Jimmy Lund (København K)