en-GB
1716275317861
https://www.r2n.dk/
Sole d'Italia København K

Forkæl dig selv og dine nærmeste med et autentisk italiensk måltid. Hos Sole D'Italia på Gråbrødretorv serveres norditalienske madretter, altid hjemmelavet frisk pasta og italienske vine.

1

Book a table:

%
Book

* Discount on the entire bill

currentBookings

About


Location
Sole d'Italia ligger på Københavns hyggeligste torv - Gråbrødretorv. Herfra er du i hjertet af København, i latinerkvarteret. Dermed er du tæt på både Strøget, Vor Frue Kirke og Kongens Have, hvilket gør det til et perfekt stop, når sulten melder sig.

Address: Gråbrødretorv 1, 1154 København K

Atmosphere
Restauranten er indrettet i den rustikke stil, man kender fra rejser til støvlelandet mod syd. Bordene er dækket med levende lys og den dæmpede belysning skaber en afslappende stemning.

Det mærkes tydeligt gennem den personlige og utroligt nærværende betjening, at restauranten stræber efter at give alle gæster følelsen af at være i Italien for en stund.

På de varme sommerdage kan du opleve det pulserende byliv under solens stråler, alt imens du nyder et lækkert måltid ude på det hyggelige torv.

The food
Hos Sole d'Italia serveres italiensk mad, særligt inspireret af Toscana-regionen. Alle retter er hjemmelavede, og mange ingredienser kommer hele vejen fra Norditalien.

Menukortet byder på et stort udvalg af diverse supper, kød- og fiskeretter. Bestiller du én af deres velsmagende pastaretter, er du garanteret at få serveret hjemmelavet frisk pasta. Desuden bager de dagligt frisk brød - og naturligvis er der en børnemenu til de mindste.

Others
For at komplimenterer et velsmagende måltid kan man bestille enten en flaske eller et glas vin fra deres nøje udvalgte vinkort.

Facilities
  • Romantic
  • Children's menu
  • Seats outside
Cuisine
Italian

Opening hours
Monday to Sunday: 11:00 - 23:00

Price range
Starters: 59 - 159 Kr.
Main course: 149 - 299 Kr.
Dessert: 89 - 149 Kr.
Menu: 449 Kr.

Seatings
100 inside / 100 outside

Map


Reviews

Loading reviews

Street view


Testimonials

"God ordning - det spillede bare:-)" Stig (Hellerup)

"Super koncept - modsat spotdeal og tilsvarende" Michael Dupont (København V)

"Super nemt at bruge. Giver god mulighed for at prøve noget andet end man plejer" Hana Bjerre Axelsen (København Ø)