en-GB
1695465111703
https://www.r2n.dk/
The South Indian (Vesterbro) København V

Hos The South Indian på Vesterbro serveres retter fra det syd-indiske Chettinad-køkken. Udforsk de mere ukendte dele af det indiske køkken og få en smagsoplevelse du sent vil glemme.

1

Book a table:

%
Book

* Discount on the entire bill

currentBookings

About


Location
The South Indian på Vesterbro ligger centralt på Vesterbros hyggelige torv. Her er du ikke langt fra Det Ny Teater og Planetariet, som begge kun ligger et stenkast derfra. Københavns Hovedbanegård og Tivoli er i gåafstand fra restauranten.

Address: Vesterbrogade 38, 1620 København V

Atmosphere
The South Indian ligger midt på Vesterbros torv, i en hyggelig oase. Restauranten ligger på 1. sal i bygningen, hvilket betyder at man ikke forstyrres af den tætte trafik på Vesterbrogade - selvom man dog forsat kan nyde udsigten over mylderet og hyggen på gaden.

Bordene er dækket med hvide duge og levende lys, som danner rammerne om en romantisk middag for to eller en hyggelig familiemiddag.

Betjeningen er personlig, så du føler dig med det samme tilpas. Det dygtige personale deler gerne ud af sin viden og ekspertise, ved at rådgive alle sine nye gæster indenfor det syd-indiske køkken.

The food
Hos The South Indian har man fokus på Chettinad-køkkenet fra Sydindien, som er kendt for at byde på Indiens mest varierede og smagfulde mad. Kendetegnet er høj råvarekvalitet samt særlige krydderiopskrifter, som er gået i arv gennem flere generationer.

Unikt for Chettinad-køkkenet er, at man i stedet for det velkendte Naanbrød, serveres et alternativ kaldet Dosa. Dejen til Dosa består af ris og linser, hvilket adskiller sig fra Naanbrødet lavet på hvedemel.
På menukortet finder du retter, som er svære at finde på de øvrige indiske restauranter. Prøv f.eks. deres Chetinad Chicken Biryani eller Lamb Sukka. Du finder også forskellige vegetariske retter, samt kan retterne tilpasses allergier som fx gluten.

Others
The South Indian er del af en større populær indisk kæde med mål om at højne den generelle kvalitet af indisk mad i Danmark og dermed blive én af Danmarks bedste.

Facilities
  • Vegetarian dishes
  • Romantic
  • Children's menu
  • Toddlers fit
Cuisine
Indian, middle Eastern

Opening hours
Monday: closed
Tuesday to Friday: 17:00 - 22:00
Saturday to Sunday: 12:00 - 22:00

Price range
Starters: 53 - 57 Kr.
Main course: 129 - 179 Kr.
Dessert: 39 - 49 Kr.
Menu: 157 - 297 Kr.

Seatings
40 inside / 0 outside

Map


Reviews

Loading reviews

Testimonials

"Tak for en god app Er flere kollegaer, som har fået den installeret & vi anbefaler jer rundt..." Brian (Ølgod)

"Perfekt. nemt og hurtigt" Jannie (Frederiksberg)

"Tak for et godt koncept :-)" TomLarsen (København V)