en-GB
1632431944635
https://www.r2n.dk/
Sushi One København Ø

Hos Sushi One serveres der frisklavet sushi af høj kvalitet tilberedt af sushikokke med over 20 års erfaring og udelukkende på de bedste og mest friske råvarer. Til maden kan du smage en asiatisk øl eller Sake. Book hér og få rabat på hele regningen i aften.

1

Book a table:

%
Book

* Discount on the entire bill

currentBookings

About


Location
Sushi One ligger på Nordre Frihavnsgade tæt på Nordhavn St. Du er desuden i gåafstand til Parken og Trianglen, hvor mange busser også kører.

Address: Nordre Frihavnsgade 78, 2100 København Ø

Atmosphere
Hos Sushi One kan du mærke den asiatiske stemning, så snart du træder ind i de hyggelige lokaler. Restauranten er simpelt indrettet med motiver og inspiration fra det "Fjerne Østen".

Fra restaurantens siddepladser har man udsigt over det travle køkken, så mens man venter på sin mad kan man observere de dygtige sushikokke udøve sin madkunst.

The food
Hos Sushi One har alle sushikokke mere end 20 års erfaring, og de fremstiller alle madvarer fra hjertet og helt fra bunden. For at sikre den bedste kvalitet og smagsoplevelse bruges kun de mest friske råvarer.

Deres ala-carte menukort byder på et bredt udvalg af sushi, sashimi, varme retter og sushimenuer. Menuen bliver jævnligt opdateret og udvidet for at kunne imødekomme forespørgsler og de nyeste trends indenfor sushikunsten. Der serveres også et stort udvalg af asiatiske øl, Sake og vin.

Hvis du gerne vil smage på lidt af det hele, eller har svært ved at vælge mellem de mange menuer, kan du prøve deres all-you-can-eat sushi, der har åbent hver dag.

Others
OBS: Der gives ikke yderligere rabat på restaurantens i forvejen nedsatte menuer.

Facilities
  • Vegetarian dishes
  • Children's menu
Cuisine
Asian, sushi, all-you-can-eat

Opening hours
Monday to Sunday: 16:00 - 22:00

Price range
Menu: 218 - 238 Kr.

Seatings
30 inside / 0 outside

Map


Reviews

Loading reviews

Street view


Testimonials

"Konceptet virkede perfekt og restauraten leverede en fantastisk betjening" Peter ()

"Har prøvet dette koncept mange gange. Giver en mulighed for at prøve forskellige restauranter." Anette Kaae (København V)

"Det fedeste koncept. Vi bruger det rigtigt meget." Mette (København S)