en-GB
1721926340725
https://www.r2n.dk/
Taya Sushi København Ø

Umami der smelter i munden. Besøg Taya Sushi på Østerbro hvis du vil opleve en harmonisk blanding af japansk tradition, autenticitet og innovation i hver en bid og slurk.

1

Book a table:

%
Book

* Discount on the entire bill

currentBookings

About


Location
Taya Sushi ligger tæt på Østre Gasværk Teater og i gåafstand til Parken og Trianglen. Der er gode forbindelser med offentlig transport.

Address: Østerbrogade 91, 2100 København Ø

Atmosphere
Taya Sushi er indrettet i en minimalistisk japansk stil, som skaber en hyggelig og stilfuld atmosfære. Det dygtige team af tjenere og kokke står klar til at give dig en rejse gennem Japans kulinariske specialiteter.

The food
Hos Taya ærer man traditionen for det japanske sushi-håndværk, og tilbyder en autentisk japansk madoplevelse. De dygtige kokke har mange års træning, og tilbereder hvert sushi-stykke med præcision og kunstnerisk karakter.

Udvalget af drikkevarer byder på det fineste fra Japan, Sydeuropa og lokale favoritter, så du kan udforske en verden af smag.

Facilities
  • Vegetarian dishes
  • Children's menu
Cuisine
Asian, japanese, sushi

Opening hours
Monday to Sunday: 12:00 - 21:30

Price range
Starters: 35 - 128 Kr.
Main course: 75 - 159 Kr.
Dessert: 55 - 75 Kr.

Seatings
60 inside / 0 outside

Map


Reviews

Loading reviews

Testimonials

"Fantastisk koncept. Thumps up!" Christian (København Ø)

"Vi undersøger altid om R2N kan bruges, og man kan jo sagtens bestille bord flere dage i forvejen." Richard Bonnor (København V)

"Dejligt koncept, gode restauranter i henviser til, vi er ikke blevet skuffet, tværtimod får vi en..." Marianne (København V)