en-GB
1571361008021
https://www.r2n.dk/
UMA København K

Oplev autentisk japansk mad og sushi fusioneret med andre spændende køkkener hos UMA i indre by. Book hér og få rabat på hele regningen i aften!

1

Book a table:

%
Book

* Discount on the entire bill

currentBookings

About


Location
Restaurant UMA er placeret lige overfor Ørstedparken, tæt på både Vesterport og Nørreport St. Derudover er der også kort gå afstand til Torvehallerne og Vor Frue Kirke.

Address: Nørre Farimagsgade 13, 1364 København K

Atmosphere
En bardisk i midten af lokalet er omgivet af lyse træborde, cremefarvede stole og lædersofaer med røde detaljer. Der er plads til ca. 50 gæster i restauranten, som er ganske hyggelig uden på nogen måde at være prangende.

The food
Der laves autentisk japansk mad, fusioneret med andre spændende køkkener, hvilket gør maden hos UMA enestående. Restauranten tror på, og sætter en ære i, at servere simple, unikke og velsmagende retter. Intet mindre.

Udover et bredt udvalg af a la carte retter, kan man også vælge en 3-retters menu, en 6-retters tasting menu eller gå all in med deres all-you-can-eat.

Facilities
  • Vegetarian dishes
  • Romantic
  • Bar
  • Seats outside
Cuisine
Japanese, sushi, all-you-can-eat

Opening hours
Monday to Saturday: 16:00 - 22:00
Sunday: 08:00 - 00:00

Price range
Menu: 298 - 449 Kr.

Seatings
48 inside / 6 outside

Payment methods

Map


Reviews

Loading reviews

Street view


Testimonials

"Fantastik oplevelsen, god hjemmeside og godt koncept som vi hel sikkert vil bruge fremover. Jeg har..." Dorthe Riskjær (Valby)

"Det er nu 2. gang jeg bruger R2N, men ikke sidste gang. MÅ anbefale det til andre, så de også..." Linda Sallerup Larsen (Rødovre)

"Har R2N flere gange og systemet fungerer perfekt" Torben Rasmussen (Kastrup)