en-GB
1718411624446
https://www.r2n.dk/
Yankii Sushi København N

Med fokus på friske råvarer fra hav og jord, står Yankii Sushi på Nørrebro for kvalitet, smag, autenticitet og kreativitet, alt leveret med god service og højt humør.

1

Book a table:

%
Book

* Discount on the entire bill

currentBookings

About


Location
Yankii Sushi ligger centralt på Nørrebro tæt på Københavns søer og i gåafstand til indre by. Der er god forbindelse med offentlig transport via Nørrebrogade.

Address: Blågårdsgade 35, 2200 København N

Atmosphere
Yankii Sushi sørger for god service og højt humør i deres hyggelige restaurant på Nørrebro. De ønsker at give deres gæster gode stunder, som de sent vil glemme.

The food
Yankii Sushi tilbyder en restaurant hvor kvalitet er til at betale, og hvor kærligheden til det japanske køkken kan smages i hver en bid.

Den lækre japanske mad er baseret på friske råvarer fra hav og jord. På menukortet finder du bl.a. Sashimi, Sticks, Poke Bowls og et godt udvalg af forskellige sushi-ruller.

Facilities
  • Vegetarian dishes
  • Children's menu
Cuisine
Japanese, sushi

Opening hours
Monday to Sunday: 12:00 - 22:00

Price range
Starters: 35 - 135 Kr.
Main course: 45 - 160 Kr.
Dessert: 45 - 70 Kr.

Seatings
40 inside / 0 outside

Map


Reviews

Loading reviews

Testimonials

"Jeg er imponede over at man kan bestille bord kun en halvt time før. vi bruger R2N igen!" Charlotte (København V)

"Super platform. Let at bruge og med nogle rabatter der kan mærkes på regningen. Første gang..." Søren Fugleberg (Frederiksberg)

"Dejligt koncept der uden tvivl inviterer mig som bruger til at besøge langt flere restauranter. :-)" Cecilie (Frederiksberg)