en-GB
1721780162178
https://www.r2n.dk/
Trattoria Italiana Charlottenlund

Hos Trattoria Italiana i Charlottenlund kan du smage kærligheden og passionen for den italiensk madlavning bid for bid.

1

Book a table:

%
Book

* Discount on the entire bill

currentBookings

About


Location
Trattoria Italiana ligger et stenkast fra Bernstorffparken i Charlottenlund - og en rask gåtur på 15 minutter fra Charlottenlund St. Kommer du i bil, er der blot 15 minutters kørsel fra København.

Address: Vilvordevej 1, 2920 Charlottenlund

Atmosphere
Fra du træder ind af døren hos Trattoria Italiana, oplever du en hjertelig gæstfrihed og ægte italiensk atmosfære. Restauranten besøges ofte af en stor skare af stamgæster fra lokalområdet, samt herboende italienere.

Den italienske scene er sat med et billede af den venetianske Canal Grande, der pryder hele den ene væg, og der hænger billeder af pastaspisende filmstjerner på væggene. Den dæmpede belysning og de friske blomster bidrager til hyggen.

Om sommeren dækker restauranten op udenfor, så der er rig mulighed for at sidde i solen eller under de store parasoller.

The food
Hos Trattoria Italiana har køkkenchefen, Angelo, 30 års erfaring som kok. Dét blandet med hans kærlighed og passion for det italienske køkken, er med til at skabe en kulinarisk oplevelse, du sent vil glemme.

Menukortet byder på klassikere som f.eks. Vitello Tonnato og Saltimbocca alla Romana. Der er selvfølgelig også pastaretter på menuen som f.eks. en rygende varm Spaghetti Marinara og Lasagne.

Vinkortet byder primært på vine fra Veneto området, men man finder også flasker fra Toscana, Piemonte, Umbrien og Sicilien.

Facilities
  • Romantic
  • Free parking
  • Seats outside
Cuisine
Italian, Pizza

Opening hours
Monday to Sunday: 16:00 - 22:00

Price range
Starters: 65 - 135 Kr.
Main course: 139 - 299 Kr.
Dessert: 89 - 99 Kr.
Menu: 469 Kr.

Seatings
30 inside / 50 outside

Map


Reviews

Loading reviews

Testimonials

"Allertiders ide med R2N! Jeg har sendt linket til flere af mine venner. Det er dejligt at se at der..." Joanna (Frederiksberg)

"godt initiativ som gør at man kan vælge en lidt dyrerer rest. end normalt." Charlotte Nielsen (Hornslet)

"Havde nok ikke opdaget dette sted uden jer..tak!" Knud (København S)