en-GB
1568776094179
https://www.r2n.dk/
Coq en Pâte København Ø

Coq en Pâte er en hyggelig lille fransk bistro på Østerbro. Her tilbydes et moderne bistrokøkken med et smagsmæssigt twist. Book hér og spar på hele regningen!

1

Book a table:

%
Book

* Discount on the entire bill

currentBookings

About


Location
Coq en Pâte er en hyggelig lille fransk bistro på Østerbro tæt på Svanemøllen Station og i gå-afstand til Østre Gasværk Teater og Fælled parken.

Address: Landskronagade 4, 2100 København Ø

Atmosphere
"Comme un Coq en pâte" er et gammelt Fransk udtryk. Bogstavelig talt som "at være en hane i en dej", betyder at blive forkælet og være i en tilstand af stor komfort. Sådan ønsker Coq en Pâte at få deres gæster til at føle det, når de kommer for at få en hyggelig spiseoplevelse.

The food
Menu'en er enkel og ændres efter sæsonen og kokkens inspiration. Maden er altid af høj kvalitet og lavet med friske råvarer, da ejerne deler en stor lidenskab for lækker mad lavet fra bunden. Derfor tilbyder Coq en Pâte et moderne fransk bistrokøkken med et smagsmæssigt twist.

Others
Du vil finde mændene bag Coq en Pâte, både i køkkenet og ved bordet, hvor de byder velkommen og deler oplevelsen med gæsterne.

Cuisine
French, bistro

Opening hours
Monday to Sunday: 17:00 - 22:00

Price range
Starters: 80 Kr.
Main course: 175 - 205 Kr.
Dessert: 55 - 75 Kr.

Seatings
36 inside / 4 outside

Payment methods

Map


Reviews

Loading reviews

Testimonials

"Super koncept. Har brugt det 2 gange og det har fungeret upåklageligt." Pia (Kastrup)

"Jeres koncept er genialt. Vi bliver altid lokket til et ekstra restaurant besøg, når vi ser jeres..." Annette Telling Glynn (København K)

"Super app - love it - nem og overskuelig at bruge :)" Mark (København V)