en-GB
1566787755017
https://www.r2n.dk/
Gråbrødre Kro København K

Oplev moderne kro-stemning i det centrale København hos Gråbrødre Kro, hvor hygge går hånd-i-hånd med en saftig bøf. Bestil bord via R2N og få rabat på både mad og drikke.

1

Book a table:

%
Book

* Discount on the entire bill

currentBookings

About


Location
Gråbrødre Kro ligger - som navnet afslører - på Gråbrødre Torv i det gamle København. Der er tale om et af de hyggeligste områder i byen med mange restauranter og god stemning. Man er i gå-afstand til hele indre København.

Address: Gråbrdretorv 15, 1154 København K

Atmosphere
Restauranten ligger midt i rækken af flotte farverige bygninger i et hyggeligt lyserødt hus. Inde er indretningen moderne med læder- og træmøbler samt smukke plankegulve. Udenfor er der i de varme måneder mulighed for at nyde livet og udsigten til torvet fra et af de mange borde på torvet.

The food
På menukortet finder man en masse lækre kro-retter - både gamle klassikere og nyere fortolkninger. Til frokost står den naturligvis på smørrebrød og til aften kan man fx vælge en kro burger, helstegt rødspætte eller en saftig ribeye bøf. Der er noget for enhver smag.

Facilities
  • Seats outside
Cuisine
Danish, sandwiches (danish)

Opening hours
Monday to Sunday: 11:00 - 23:00

Price range
Starters: 89 - 129 Kr.
Main course: 119 - 249 Kr.
Dessert: 59 - 89 Kr.

Seatings
50 inside / 30 outside

Payment methods

Map


Reviews

Loading reviews

Testimonials

"Heg er stadig stor fan af R2N og anbefaler sitet til andre - en rigtig sjov ide - man få prøvet..." Joanna Soya (Frederiksberg)

"Godt koncept. Vil bestemt benytte mig af det næste gang vi skal en tur i byen." Mette (Valby)

"Godt koncept som jeg har benyttet adskillige gange." Birger (Hørsholm)